Magazin > VIP
6285 ogledov

Sredi oddaje vdrla v studio in Nušo Lesar "po glavi"

nuša lesar Instagram
Nuši Lesar pripravili presenečenje.

Priljubljena voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A, Nuša Lesar, se je včeraj po enem letu porodniškega dopusta vrnila pred kamero. Lepotica in njen dolgoletni partner Gregor Krušič sta lanskega junija postala starša sina.

Temnolaska je včeraj zjutraj na Instagramu razkrila, da je neprespana, malo živčna, a kljub temu vzhičena. Zdi se, da je bila enako vzhičena kot mlada mamica tudi Ota Roš, voditeljica Pop Ina, ki je kar med snemanjem oddaje Svet na Kanalu A vdrla v studio. "Nušo bomo presenetili, je direkt s porodniškega dopusta. Točno vem, kako je to. Prideš v službo in misliš, da vse veš in da je vse isto, kot je bilo, ampak prideš in se počutiš, kot da si na postaji za hitri vlak. Vlaki peljejo in ti ne moreš skočiti gor. Ta občutek ima sedaj Nuša. In s tem občutkom jo bom sedaj še po glavi, ker jo bom sredi oddaje presenetila. A sem zelo zlobna? Ja!" je povedala Ota in Nuši skočila v objem. Presenečenja je bila voditeljica vesela. Oti je povedala, da je bila malo živčna in da se ji je ob prihodu nazaj v službi zdelo, da nič več ne ve, a je hitro spoznala, da še "zna voziti to kolono". Gledalci, ki so gledali oddajo, so se lahko na lastne oči prepričali, da je to res!

Nuši želimo čim več veselja tako v službi kot z družino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.