Magazin > VIP
8407 ogledov

Sta Severina in Milan s tem le zakopala bojno sekiro?

Severina na sodišču zaradi skrbništva nad sinom Pixsell
Prvo srečanje med zvezdnico in bivšim partnerjem, ki je po mnogih letih minilo brez škandalov.

Tako kot številni starši, je v prvi razred svojega sina pospremila tudi hrvaška zvezdnica Severina. Prav nič nenavadnega, če ne bi s seboj vzela tudi menedžerja in svojo službo za odnose z javnostmi, poleg tega pa se je v šoli, normalno, pojavil tudi Aleksandrov oče Milan Popović, s katerim je Severina že pet let na bojni nogi in v številnih sodnih postopkih za skrbništvo nad sinom.

A na sinov pomembni dan sta se oba zadržala in nista povzročala incidentov, poroča hrvaški spletni portal 24sata. Severina je poleg sodelavcev v šolo prišla v družbi soproga in se veselo igrala s sinom, nato pa si s prijateljico privoščila kavico v bližnjem lokalu, medtem ko je Milan klepetal s sinovo učiteljico, se pozanimal o učnem načrtu in si ogledoval igrišče, kjer bo čas preživljal njegov sin.

Po poročanju portala so bili vsi odlično razpoloženi, kljub temu, da je Severinin tim za opolzke fotografije, ki so pred kratkim pricurljale v javnost, obtožil prav Milana. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.