Magazin > VIP
2046 ogledov

Ste že slišali, kaj je naredila Vlasta iz šova Poroka na prvi pogled?

Vlasta Mažgon instagram
To je naredila prvič!

Vlasto Mažgon smo spoznali v lanskoletni sezoni Poroke na prvi pogled, ko je svojo srečo našla s televizijskim soprogom, a žal le za kratek čas. Spomnimo. Vlasta se je v šovu poročila z Rokom in zdelo se je, da so Planetovi strokovnjaki končno našli dva, ki sta zares kompatibilna. Pred kamero je vladala harmonija, ko pa so kamere ugasnile, se je par razšel. Vlasta je za to krivila Roka.

"Ko sva bila v eksperimentu, je bilo vse zelo idilično, kdaj pa kdaj so sicer bile kakšne rdeče lučke ... Rok je bil spoštljiv, trudil se je, bil je prijazen, pozoren, vedno nasmejan. Nimam slabih besed. Ko so kamere ugasnile, se je tudi on nekako ugasnil. Kaj se je zgodilo? Verjetno življenje. Ali je šlo za pomanjkanje pristnosti ali samo težave z njegove strani? Nisem prepričana. Morda pomanjkanje interesa ali pristnosti," je po koncu šova razložila in dodala, da je njen soprog pojedel "večino svojih besed".

Danes komunicirata normalno, Rok se tudi pri njej striže, saj ima Vlasta svoj frizerski salon.

Mama dveh najstniških otrok je za Žurnal24 junija povedala, da je še vedno samska in kljub temu da ji kandidatov ne manjka. Pravi, da je zelo izbirčna in da išče resno zvezo, ne pa nekoga, ki le ‘skače od ene do druge’. Veliko se je pisalo, da sta si všeč z bivšim soprogom Saše Lendero, Miho Hercogom, a Vlasta pravi, da ste le v prijateljskih odnosih in da se Miha pri njej striže. 

Vlasta je sedaj svoje pregrešno lepo telo okrasila s prvo tetovažo, ki jo je posvetila svojima dvema otrokoma. 

“Dolgo časa sem razmišljala. Končno sem se odločila in ga izbrala, želela sem, da ima pomen, saj je moj prvi. Zato sem se odpravila v porodnišnico po prvi zapis bitij srca svojih dveh srčkov Tie in Maya in prav ta zapis je pristal na moji srčni strani. Tako je njun zapis srca ob mojem srcu. Maša pa je poskrbela, da sem navdušena nad rezultatom in skoraj nebolečo izvedbo,” je zapisala Vlasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlasta Mažgon (@vlastam)

Precej domiselna ideja za tatovažo, mar ne?

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • gregor96 12:10 18.oktober 2024.

    le kaj si bo dala po tem takem tetovirat na rit???

  • Pierre 11:43 18.oktober 2024.

    Ti si lutka sa naslovne strane treba ti lovaaaa.... (Bora Đora Čorba)