Magazin > VIP
21065 ogledov

Ste že videli, kakšna je danes Sara iz Poroke na prvi pogled?

sara aras Planet TV
Razkrila je tudi, kaj se dogaja na ljubezenskem področju.

Tokrat so v oddaji Poroka na drugi pogled gostili Saro Aras, ki je šov zapustila po tem, ko se je njen soprog Marko odločil, da želi eksperiment nadaljevati z drugo ženo - Jernejo. Sara je Mihi Hercogu, Tanji Kocman in Damjanu Murku med drugim razkrila, da je sicer že prvi dan vedela, da z Markom ne bo ostala.

Po koncu njunega zakona se je o možnosti za nadaljevanje v šovu pogovorila s Kristijanom, Jernejinim možem, a sta spoznala, da nista za skupaj. Sara iskreno pravi, da želi biti partnerjeva prioriteta, Kristijan pa ji je takoj povedal, da so v njegovem življenju na prvem mestu otroci. Od vseh ženinov v šovu se ji je sicer zdel najbolj zanimiv Matic, a tudi on je zamudil priložnost. Lepotica je namreč razkrila, da je v ljubezni že dobila drugo priložnost.

Z nekaterimi kandidati je še vedno v stikih, je še dejala in dodala, da je zelo hvaležna za celotno izkušnjo, iz katere se je veliko naučila, in sicer: "Kako ostati mirna v situaciji, v kateri bi lahko začela kričati in paničariti. Kako ostati v sebi in se ne pustiti premakniti."

Komentarjev 1