Magazin > VIP
86 ogledov

Sto tisoč za seks z La Toyo

La Toya Jackson Flynet
La Toya Jackson trdi, da jo je njen nekdanji mož poskušal prodati.

La Toya Jackson je v televizijskem intervjuju spregovorila o svoji težavni preteklosti. Še zlasti se je razgovorila o svojem odnosu z zdaj že pokojnim možem Jackom Gordonom. Sestra Michaela Jacksona trdi, da jo je Gordon v zameno za sto tisoč dolarjev (slabih 70 tisoč evrov) ponujal Miku Tysonu. A to še ni vse. Mož, ki je bil tudi njen menedžer, naj bi jo prisilil v skupinski seks. "Bila sem v bordelih. V ustanovah, ki jih preziram. Tudi v fotografiranje za Playboy me je prisilil, in to dvakrat. V javnosti pa sem morala zatrjevati, da je bila to moja ideja. Ubogala sem ga, ker sem vedela, da bi svoje grožnje tudi uresničil," je izjavila Jacksonova in dodala, da jo je mož večkrat pretepal in grozil, da jo bo ubil.

Jacksonova je svoje trpljenje izlila na papir. Izdala je namreč avtobiografijo. "To knjigo sem napisala za ženske. Govori o begu iz nasilnih odnosov in o ljudeh, ki nadzorujejo tvoje celo življenje. /.../ Tudi moj brat Michael je bil v podobni situaciji. Jaz sem ji ušla, a on ji na žalost ni. Bilo je srce parajoče," je še povedala La Toya.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.