Magazin > VIP
3086 ogledov

Strašljivo: Naši pevki sta se oboževalca zlagala, da sta novinarja

saša lešnjek Instagram
Saša Lešnjek o preveč zagretih oboževalcih.

Pevka Saša Lešnjek je v podkastu, ki ga vodi David Milosavljević, spregovorila o ločitvi od Alexa Volaska in tudi obdobju, ki mu je sledilo. Pravi, da so se po tem, ko se je razvedelo, da je spet samska, dogajale strašljive scene. V mislih je imela malo preveč zagrete oboževalce, ki so prestopili mejo dobrega okusa. 

Lepotica se je ob tem spomnila na dva mladeniča, ki sta s 50 evri podkupila varnostnika in Sašo po koncertu v Kopru obiskala v garderobi ter se pretvarjala, da sta novinarja. Celih 15 minut sta ji postavljala vprašanja, nato pa je eden od njiju priznal, zakaj sta zares prišla.

"Moram ti priznati, da nisem novinar. Ko sem te prvič videl v Briljantini, takrat sem imel še punco, sem si rekel, da če nekoč ne bom več v zvezi z njo, boš ti moja žena," se Saša spominja njegovih besed.

Mladenka pravi, da so ji po ločitvi začeli pisati moški, ki jih je že dolgo poznala in s katerimi je celo poslovno sodelovala. Z enim gospodom, ki je bil star več kot 50 let, se je dogovarjala za koncert v njegovi restavraciji. Ko je izvedel za ločitev, se je do pevke začel vesti skrajno neprimerno. "Začel mi je govoriti, da je bil pri svojem šamanu in da sva sorodni duši. Povedal je tudi, da me je prvič slišal peti, ko sem bila stara 16 let, in sicer na neki prireditvi, in da je že takrat čutil, da sva sorodni duši. Gre res za grde scene. Pred tem sva se pogovarjala le o poslovnih zadevah, nato pa nenadoma te scene. Povedala sem mu, da mi je neprijetno in ga prosila, naj neha. 'Če se misliva pogovarjati glede nastopa, v redu, sicer pa me ne kličite več.' Morala sem ga blokirati, ker me je ves čas klical," je povedala Saša.

Komentarjev 1
  • Pierre 08:54 27.julij 2024.

    Je pač hotel vtikat svoj količek v njen vrtiček.