Magazin > VIP
15664 ogledov

Strokovnjak za telesno govorico raztrgal video Melanie Trump

Melania Trump Prtscr
Strokovnjak za govorico telesa Mark Bowden je analiziral videoposnetek, ki ga je nekaj ur pred debato predsedniških kandidatov na X delila Melania Trump.

V videu je nekdanja prva dama podala izjavo o poskusu atentata na njenega moža, Donalda Trumpa. Video je bil objavljen 10. septembra, le nekaj ur pred težko pričakovano debato med Trumpom in Kamalo Harris.

Melania stoji pred temnim ozadjem in govori direktno v kamero. Poskus umora je označila za "grozno in mučno izkušnjo". Strokovnjak za govorico telesa Mark Bowden pravi, da Melania "zaradi kozmetičnih posegov" zelo malo premika obraz. Dodal je, da je videti, kot bi brala s teleprompterja in da "(to) niso njene besede". Opazil je tudi, da je uporabila metaforo za tišino, ko govori o težkem občutku, kar "verjetno niso njene običajne besede. "Ko govori o 'poskusu, da končajo življenje mojega moža', in ne 'atentatu', želi, da bi se nam ona zasmilila, ne Trump. Želi, da jo vidimo kot ženo, ki je skoraj izgubila moža."

Bowden se je posvetil tudi delu izjave, ki je povzročil največ polemik, saj se zdi, da Melania namiguje, da bi lahko poskus atentata enostavno preprečili in da so varnostniki morda imeli prikrite namene, ko so spregledali nevarnost. "Ne morem si kaj, da se ne bi vprašala, zakaj organi pregona niso aretirali strelca pred govorom. V tej zgodbi je vsekakor več in odkriti moramo resnico," je dejala. Bowden je dejal, da je Melania z dvigom obrvi pred besedno zvezo "pred govorom" poskušala v občinstvu zasejati dvom v sposobnost varnostnikov in misel, da je morda šlo za zaroto. 

Teorije zarote, ki so obstajale pred izjavo, so po tem videu spet vzplamtele, nekateri uporabniki spleta pa komentirajo, da je bil posnetek predelan in naknadno močno spremenjen.


Trumpa je 20-letni Thomas Matthew Crooks poskušal ubiti julija med predvolilnim zborovanjem na podeželju ameriške zvezne države Pensilvaniji. Napadalca je tajna služba ubila.

Komentarjev 5
  • Avatar SS666
    SS666 23:11 12.september 2024.

    "Strokovnjak" mark bowden je prfuknen.

  • Avatar Antikrist9
    Antikrist9 19:36 12.september 2024.

    Melanija je zagotovo najuspešnejša slovenska prostitutka. Kot mama se pa ni prav nič izkazala, ker ni svojega sina naučila govoriti slovensko.