Magazin > VIP
48 ogledov

Supermanova ljubezen se je poročila

Kate Bosworth, Michael Polish FameFlynet
Mankenka in igralka Kate Bosworth, ki je na filmskem platnu zaigrala Supermanovo ljubezen Lois Lane, je včeraj postala gospa Polish.

Kate Bosworth in njen izbranec Michael Polish sta si večno zvestobo obljubila med intimno ceremonijo v Montani, ki je štela le med 50 in 75 njunih najljubših ljudi. Revija US Weekly še poroča, da sta imela zaljubljenca kljub majhni poroki precej razkošno slavje. Ceremonija se je odvijala na vrhu gore, nevesta pa je nosila tradicionalno belo obleko brez naramnic, pred oltar pa jo je pripeljala kočija s konji.

Kot je še za omenjeno revijo izdal vir, sta 30-letna igralka in manekenka ter 42-letni režiser vsakemu svatu podarila polaroidni fotoaparat in jih prosila, naj med poroko naredijo čim več posnetkov. Fotografije so kasneje nalepili na tablo v avli, na njej pa je bilo z velikimi črkami napisano: "Ljubezen je ..."

Kate, ki z Michaelom hodi dve leti, je pred kratkim dejala, da je njena sorodna duša, o kateri je sanjala že v otroštvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.