Magazin > VIP
42644 ogledov

Suri smo vajeni kot nedolžne deklice, zdaj pa zunaj vroče fotke!

Suri Cruise
1/5
Profimedia
Suri je prvič pokazala svojega fanta.

18-letna hčerka Katie Holmes in Toma Cruisa, Suri Cruise, je pred dnevi prvič pokazala svojega fanta, Tobyja Cohena. Skupaj sta se sprehajala po centralnem parku v New Yorku in se pri tem strastno poljubljala ter držala za roke. Od vroče ljubezni med njima se je kar iskrilo.

Toby je nadobudni pevec in tekstopisec, ki bo jeseni obiskoval prestižni Berklee College of Music v Bostonu. Čedni najstnik je bil tudi Suriin spremljevalec na maturantskem plesu srednje šole LaGuardia, ki je potekal v začetku prejšnjega tedna. Dogodka se je udeležila tudi Katie Holmes, Tom Cruise pa se je v tem času zabaval na koncertu Taylor Swift v Londonu.

Suri in njen oče že od ločitve leta 2012 nimata stikov. Tuji mediji so izbrskali seznam maturantov in v oči jim je padlo dejstvo, da Suri ni bila podpisana kot Suri Cruise, ampak kot Suri Noelle, kar je drugo ime njene mame Katie Noelle Holmes. 

Holmesova in Cruise sta se ločila leta 2012 po petih letih zakona. Tom se je ob ločitvi strinjal, da bo Kate plačeval 400 tisoč dolarjev na leto, dokler Suri ne bo dopolnila 18 let, še naprej pa bo kril stroške njenega študija. 

Kljub temu da Suri nima odnosa s svojim očetom, viri blizu nje pravijo, da je srečna najstnica, ki živi povsem normalno življenje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • dare326 15:42 24.junij 2024.

    Cohen = Kovač, isto pleme kot Kolač.

  • wolfenstein 14:48 24.junij 2024.

    Dva xy smrkavca sta novica. Saj ne veš, kdo je bolj ruknjen; avtorj in urednik ali tisti, ki ju za taka skrpucala plačuje.

  • Toma 12:31 24.junij 2024.

    Bljaak!