Magazin > VIP
28647 ogledov

Svet Hollywooda zavit v črno: umrla je Shannen Doherty

shannen doherty
1/12
Profimedia
V 54. letu starosti je umrla igralka Shannen Doherty.

Igralski svet je presenetila vest, da je po dolgem boju z boleznijo umrla 53-letna igralka Shannen Doherty, znana po vlogi Brende v seriji Beverly Hills, 90210. Igralka se je borila z rakom na dojkah. 

Njena predstavnica Leslie Sloane je za TMZ povedala: "S težkim srcem potrjujem smrt igralke Shannen Doherty. V soboto, 13. julija, je po dolgih letih boja izgubila boj z rakom. Predana hči, sestra, teta in prijateljica je bila obkrožena s svojimi najdražjimi, pa tudi s svojim psom Bowiejem. Družina prosi za spoštovanje zasebnosti, da lahko v miru žalujejo."

Leta 2015 so Shannen diagnosticirali raka na dojki, bolezen je bila v remisiji, leta 2019 pa se je vrnila.

Takrat je za oddajo Good Morning America razkrila, da je rak v četrtem stadiju. Novembra lani je zvezdnica povedala, da se je rak razširil na možgane in kosti. "Nočem umreti. Nisem še zaključila z življenjem. Nisem še zaključila z ljubeznijo. Nisem še zaključila z ustvarjanjem. Še želim stvari spreminjati na bolje. Nisem še končala," je dejala.

Aprila letos je v svojem podkastu s svetom delila vest, da je začela prodajati svoje premoženje, ločila se je celo od svojega posestva v Tennesseeju. "Trenutno je moja prioriteta moja mama. Vem, da ji bo težko, če bom umrla pred njo," je dejala in dodala, da želi na ta način razbremeniti svojo mamo. Z denarjem od prodaje si bo privoščila še nekaj potovanj in nekaj novih spominov z družino.

Shannen je zelo odkrito govorila o smrti in o tem, kako želi biti pokopana. "Želim, da se moji posmrtni ostanki pomešajo s posmrtnimi ostanki mojega psa in očeta," je dejala in dodala, da še ne ve, kje bodo raztrosili njen pepel, se ji zdi pa ideja, da bi iz njega zraslo drevo, zanimiva. 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 22
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 17:45 14.julij 2024.

    Smrt starih ljudi je prihod v luko , smrt mladih pa brodolom. Tole je definitivno brodolom . Počivaj v miru Shannen

  • dani5 16:43 14.julij 2024.

    Neustrezna terapija.

  • Kmodri_ 15:49 14.julij 2024.

    A niso že vsi igralci tiste nadaljevanke umrli? MORDA JE NA DELU PREKLETSTVO....