Magazin > VIP
14132 ogledov

Sveže fotografije Bradleyja Cooperja šokirale svet: Videti je popolnoma drugačen

Bradley Cooper
1/4
Profimedia
Majhna sprememba, ki je naredila veliko razliko.

Paparaci so pred kratkim ujeli igralca Bradleyja Cooperja, ki je v družbi hčerke Lee pohajkoval po ulicah New Yorka. Pri tem so mnogi opazili, da je 49-letnik videti drugače, spremenil si je namreč pričesko in drugače uredil brado. Gre za majhni spremembi, ki sta močno vplivali na njegov videz. 

Zvezdnik je bil med sproščenim sprehodom po mestu oblečen v enostavno črno srajco s kratkimi rokavi, kavbojke, sive superge, na rami pa je nosil hčerkin roza nahrbtnik. Spodnji del brade pod ustnico si je popolnoma pobril in nekateri so se ob tem spomnili na lik Wolverine v istoimenskem filmu, ki ga je igral Hugh Jackman

Presenetil je tudi z drugačno pričesko, saj so bili njegovi lasje bolj razmršeni kot ponavadi, dodatno pa se je na laseh videla prečka, ki jo je imel na sredini. Zaenkrat ni znano, ali se je igralec odločil eksperimentirati ali pa je tako brado nosil zaradi vloge. Trenutno Cooper snema film Is this thing on, v katerem bo sodeloval tako kot igralec kot tudi režiser. 

Zvezdnik je zaradi domnevne romance z manekenko Gigi Hadid vroča tema vseh medijev, ki ugotavljajo, ali se med njima kaj plete. Par sicer nikoli ni javno razglasil svoje romance, a ju vseeno pogosto vidijo skupaj. Ameriški mediji poročajo, da naj bi bila par že od konca leta 2023. Pred kratkim sta se v znani newyorški restavraciji družila s prijatelji in si ves čas izmenjevala nežne dotike in poljube. 

Bradley je bil pred tem več let v zvezi z manekenko Irino Shayk, s katero imata 7-letno hčerko Leo. Leta 2019 sta se odločila, da gresta vsak svojo pot.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.