Magazin > VIP
3429 ogledov

Ta ljubki fantek je zrasel v našega ministra, ga prepoznate?

Luka Mesec Valentina Prevolnik Rupel Bor Slana/STA
Delil je svojo fotografijo iz otroštva.

Ob začetku novega šolskega leta se je svojih šolskih dni spomnil minister Luka Mesec, ki je na Instagramu delil prikupno fotografijo iz otroštva. “Veliko sreče, uspehov in prijateljstev želim vsem, ki se danes vračate v šolo, posebej pa tistim, ki se tam odpravljate prvič. Sam sem pred točno 30 leti takole komaj čakal, da grem v prvi razred osnovne šole,” je zapisal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Mesec (@lukamesec)

Mesec se kot minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti trenutno ukvarja s Pošto Slovenije, po tem ko je sindikat delavcev prometa z odprtim pismom opozoril, da poštarji delo opravljajo v nemogoči vročini, poslovodstvo pa še vedno ni spremenilo navodil za delo. Za pomoč so poklicali ministra Luko, kako se je odzval, preverite TUKAJ.

Kar se tiče osebnega življenja, predvsem na področju ljubezni, o Luki ni znanega veliko. Pred leti se je razšel z Manco G. Renko, nato pa ga je bralec poleti 2022 ujel z brhko svetlolasko Manco Krnel, s katero se je januarja lani pokazal v javnosti na predstavi Sebastiana Cavazze. 

O Manci je znano samo to, da je baletka, ki je končani baletni šoli v Ljubljani študij nadaljevala na Central School of Ballet v Londonu in tam postala tudi članica londonske Ballet Central Company, danes pa se ukvarja predvsem s kreativnim vodenjem in uredništvom.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:55 09.september 2024.

    Kako gre že pesem, v začetku je bil majhen pujsek,potem pa zrase v velikega pras*a

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 07:39 09.september 2024.

    Eden redkih, ki se v resnici trudi za dobrobit državljanov...V SD samo na svojo rit mislijo , Svoboda si je nakopala več dela kot ga je možno izpeljati, SDS samo nagajajo in kradejo. , Nsi pa ni vredna omembe..