Magazin > VIP
14897 ogledov

Ta princesa ima večja bicepsa od večine moških!

princesa Kalina
1/4
Profimedia
Izklesana "v nulo".

Bolgarska princesa Kalina se je rodila 19. januarja 1972 v Madridu kot hči kralja Simeona II. in njegove žene Margarite. Princesa se v javnosti pojavlja zelo redko in o njenem življenju ni znanega veliko. Diplomirala je na prestižni šoli v Londonu, kjer se je ukvarjala tudi z restavriranjem, govori več jezikov in kar se tiče kraljevega protokola, se ga pri oblačenju, za razliko od ostalih kraljevih članov, Kalina ne drži, saj je njen stil precej nenavaden. 

V oči pade njena izredno mišičasta postava in močno izklesani bicepsi. Sklepati je mogoče, da princesa veliko časa nameni fitnesu. "Posvečena sem treningu z utežmi in zdravju telesa, sem športnica," je princesa v preteklosti povedala za El Mundo. Znano je tudi, da Kalina ne uživa hrane živalskega izvora.

Poleg postave pa je princesa v središču pozornosti tudi zaradi svojega nosa, saj mnogi mislijo, da gre za lepotni estetski popravek, v resnici pa je videz nosu posledica nesreče. V osnovni šoli si je Kalina zlomila sekalca, ki jih je v času študija dala zamenjati z zobnimi kronami. Zobozdravnik pa je naredil napako in s svedrom zdrsnil pregloboko ter prišel do kosti. Zaradi okužbe je princesa potrebovala operacijo. Eno leto pozneje se je z možem udeležila morske odprave, med katero je na njenem obrazu spet prišlo do okužbe. Kljub antibiotikom se stanje ni umirilo, princesi je grozila celo izguba vida. Potovanje so prekinili, saj je Kalina potrebovala poseg, ki je na srečo rešil njeno oko in nos, na obrazu pa žal pustil posledice, piše Žena.rs.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Nevica 21:37 07.junij 2024.

    Še očim Karadashiank je lepša ženska... Če drugega ne, bi resno rabila mojstra ličenja, frizerja in oblačilnega stilista. Tega, kar ni ravno lepo, ni treba kazati na način, da bode v oči.

  • Avatar Syn
    Syn 16:16 07.junij 2024.

    Macronove mokre sanje. 😂

  • slavauk22 15:37 07.junij 2024.

    TA BI BLA ZA PUTINA HAHA :)=