Magazin > VIP
5396 ogledov

Ta Willova gesta nakazuje, da Harryju še ni odpustil

meghan markle, princ harry, princ william, kate middleton Profimedia
Skromna čestitka …

Princ Harry je 15. septembra praznoval 37. rojstni dan in tako skromno mu je voščil njegov brat, prestolonaslednik princ William. "Vse najboljše, princ Harry," so zapisali na Willovem uradnem Twitter profilu, na Instagramu pa se ni spomnil na bratov rojstni dan. Na zadnje sta Kate in Will Harryja ter Meghan na Instagramu omenila junija, ko se je rodila njuna nečakinja Lilibet, drugorojenka prica Harryja. Takrat sta jima ob fotografiji Harryjeve družine izrekla čestitke in pozdravila rojstvo Lilibet.

Princ Harry | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Na pogrebu njunega dedka, princa Philipa, aprila letos, so Kate, Harry ter William sicer sproščeno klepetali in zdelo se je, da so vse zamere pozabljene, a očitno temu ni tako. Harry je tudi javno priznal, da ima Willa rad, a da sta trenutno na različnih poteh. Prestolonaslednik verjetno ne mora kar tako pozabiti vseh obtožb, ki sta jih čez kraljevo družino javno izlila njegov mlajši brat in Meghan Markle. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice