Magazin > VIP
14058 ogledov

Ta zadnjica je obnorela 46-letnega hollywoodskega prešuštnika

April Love Geary, Robin Thicke
1/6
Profimedia
To je ženska, ob kateri se je umiril.

Konec zakona pevca Robina Thicka in igralke Paule Patton, s katero ima sina, je bil buren. Zakon je trajal deset let, zvezdnica pa ga je zapustila, ker jo je varal. Očitala mu je tudi odvisnost od drog in nasilje, zaradi katerega je zahtevala celo prepoved približevanja.

Najbolj zanimiva zgodba, ki jo je igralka povedala, se je zgodila na valentinovo leta 2013, eno leto, preden je vložila ločitvene dokumente. Par je v slovitem hotelu Chateau Marmont praznoval praznik zaljubljencev, najel sobo, se ljubil, nato pa je Paula zaspala. Thicke pa se je odpravil v sosednjo sobo, kjer je poskušal zapeljati neko neznanko, a mali Robin ni bil sposoben dvigniti glave, ker je pevec vzel preveč kokaina.

Robin je le nekaj mesecev po koncu zakona spoznal 18 let mlajšo manekenko April Love Geary, ki jo je javnosti prvič predstavil leta 2015, ko je bila ločitev uradna. Z njo ima zvezdnik dve hčerki in sina. Par, ki ni poročen, so sedaj ujeli na ljubezenskih počitnicah v Mehiki, kjer je Robin lepotico požiral z očmi. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • LukaMB 09:56 23.april 2023.

    Mladeniči več ne poznate čar žensk, boljša je od vegi anoreksične prekle, raje imam tako s takšno ritjo kot nezdravo fitneserko z mišicami.

  • miha91 09:25 22.april 2023.

    Jaz vidim obraz kita grbavca z neko ruto preko glave??