Magazin > VIP
53619 ogledov

Tako ekskluzivna darila si s soprogom podarja Alenka Gotar

alenka gotar, anže šuštar Osebni arhiv
Čeprav jima zaradi starostne razlike niso napovedovali dolgoletne zveze, sta skupaj srečna že enajst let!

Nedavni družabni dogodek leta Lady pikinik pod klobuki sta obiskala tudi Alenka Gotar in njen soprog Anže Šuštar. Par je še vedno srečen v zakonu, čeprav jima zaradi starostne razlike tega mnogi niso napovedali. Alenka je za Žurnal24 povedala, da je skrivnost uspešnega zakona v tem, da ga neprestano neguješ in da ne obupaš, kadar pridejo težja obdobja. Vzpone in padce doživljata tudi onadva, Alenka odkrito pove, da pri tem nista nobena izjema. A ko potegneta črto, sta drug z drugim še vedno zelo srečna.

Trenutno pišeta novo poglavje, saj sta se odločila za selitev na deželo, kjer sta kupila starejšo hišo, ki jo sedaj sama prenavljata. Anže je svojo Alenko nedavno presenetil z zidanim kaminom, ki ga je postavil čisto sam in o katerem je naša pevka vedno sanjala. Kamni, ki krasijo kamin, pa prihajajo z otoka Hvar, ki ima za par poseben pomen, saj je to njuna najljubša počitniša destinacija, ki jo obiščeta prav vsako leto.

Anže sicer letos slavi še eno osebno prelomnico, praznoval bo namreč trideseti rojstni dan. Za ta praznik ga je Alenka presenetila s prav posebnim darilom, ki si ga je že dolgo časa želel. Ker je strasten motorist, je bila njegova želja izbrani motor, za katerega je dolgo varčeval, na koncu pa ga je z njim presenetila žena. Okroglega rojstnega dneva pa ne bo praznoval z bučno zabavo, saj pravi, da tovrstnih dogodkov ne mara, pač pa najbolj uživa, ko praznuje skupaj z ženo in sinom. Ker obožujejo potovanje, bodo tudi Anžetov rojstni dan proslavili z izletom v romantično Italijo, kjer bodo med drugim obiskali Toskano in Rim. 

Ob tem jubileju pa se poraja vprašanje, ali bosta zakonca skupaj zakuhala kakšno novo glasbeno poslastico. Na zadnje sta oboževalce razveselila s hitom Še vedno si tu, ki je opesnila njuno resnično ljubezensko zgodbo. Alenka pravi, da Anžeta že nagovarja, tako da jo morda lahko pričakujemo v kratkem. 

Alenka Gotar | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Sicer pa je par omenjeni družabni dogodek obiskal v družbi Alenkine varovanke, ki se pri njej uri kot pevka in ki smo jo lansko leto spoznali v šovu Slovenija ima Talent. Mlada Sofia Chernitsyna se še vedno ukvarja z glasbo, v kratkem bo izdala skladbo, ki pa bo v stilu elektronske glasbe. Za Sofio so celo žirantje SIT povedali, da je popoln paket glasu in igralskih sposobnosti. Mlada pevka se s petjem ukvarja že od šestega leta. Ko se je pred tremi leti z družino iz Rusije preselila v Slovenijo, je želela nadaljevati s petjem in nastopanjem, predvsem pa je želela drugim pokazati, kaj vse zmore. Sanje so se ji naposled le uresničile, ko je jesni stopila na oder Talentov in prišla do polfinala. To se je marsikomu zdelo krivično, saj so bili prepričani, da si je z odlično interpretacijo Queenov zaslužila vstopnico v finale. 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:18 09.junij 2024.

    Gotarca je eno totalno zmedeno in moteče bitje. Pa kupiti človeku darilo s katerim se lahko smrtno ponesreči je tako bistroumno dejanje.

  • Pierre 15:57 09.junij 2024.

    En drek briga, kot je videti si je že dala ''obdelati'' obraz...

  • Avatar Zala
    Zala 14:41 09.junij 2024.

    Anžetovi starši so že na začetku njune zveze povedali, da z Alenko ne želijo imeti nič. In tako je ostalo do danes. Že vedo, zakaj.

Sorodne novice