Magazin > VIP
7801 ogledov

Tako grdo je znano Slovenko prevarala prijateljica

Katarina Benček Instagram
NE dela več z ženskami s hčerami.

Podjetnica in vplivnica Katarina Benček je odgovarjala na vprašanja sledilcev. Nekdo jo je vprašal, kaj se je zgodilo z njeno računovodkinjo. "Moj računovodja je moški. To je moj 1. pogoj! Zakaj? Ker sem pred leti, ko sem imela še butik v Ljubljani, imela žensko računovodkinjo in je njena hči, moja bivša prijateljica, z vsemi mojimi poslovnimi podatki odprla spletno trgovino z mojimi dobavitelji za mojim hrbtom. Tako da z ženskami s hčerkami ne delam več, žal," je razložila Benček in opozorila, da računovodje menijo, da so samostojni podjetniki o vsem obveščeni, zato jim mnogokrat pozabijo povedati za kakšno podrobnost. Takšna napaka pa je lahko draga ...

 

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 14:00 01.marec 2023.

    a se heca... z dobavitelji vred...mal se zamislite kam gre dobavitelj ? k nekemu novincu, ali k staremu mačku ( pardon mački ) ki zna in obvlada posel. al pa a ne zna . al pa muti, al pa... ja ...prikaži več no to je takokot v zakonski zvezi, zakaj nekdo skoč čez plot al pagre k drugemu. zakaj ? ker doma ni južne in doma prevečkrat glava boli , pa se cele dneve v nekemfitnesu in ob kavici poseda.

  • Pierre 13:47 01.marec 2023.

    Babe si med sabo znajo bit zahrbtne in zavistne, žal je tako. Moški se stepemo in se nekam pošljemo pol pa na pivo....držimo skupaj, ženske PA NE!!!!