Magazin > VIP
3215 ogledov

Tako je Hollywood uničil igralca Brandana Fraserja

brendan fraser
1/2
Brendan Fraser odkrito o tem, kako ga je Hollywood psihično in fizično uničil.

Igralec Brendan Fraser, znan predvsem po filmu Mumija, je v nedavnem intervjuju za GQ povedal, da so tudi njega spolno nadlegovali, kar ga je pahnilo v depresijo.

Leta 2003 je imel slabo izkušnjo s predsednikom Združenja tujih novinarjev v Hollywoodu, Philipom Berkom. "Z levo roko me je zgrabil za ritnico, s prstom pa se je dotaknil območja okoli anusa. Nato ga je začel premikati. Postalo mi je slabo, počutil sem se kot otrok. Imel sem občutek, kot bi se mi v grlu zataknila krogla. Mislil sem, da se bom razjokal,“ je povedal igralec, ki je od Berka po tem dogodku dobil pisno opravičilo. Berk je obtožbe zavrnil, potrdil pa je, da je igralcu poslal pismo, a podaril, da v njem krivde za omenjeno dejanje ni priznal.

Fraser pa ni spregovoril le o svojih psihičnih težavah, ki jih je utrpel zaradi Hollywooda, ampak tudi fizičnih. Igralec je namreč vse akcijske prizore snemal sam in utrpel več resnih poškodb. Zvezdnik je moral večkrat pod nož. Prestal je dve operaciji na hrbtenici, operacijo na kolenu, poseg na glasilkah in še in še. Od zdravnika do zdravnika je hodil sedem let.

Poškodbe in psihične težave so bile tudi razlog, da se je umaknil iz javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.