Magazin > VIP
1677 ogledov

Tako je pri 61 videti telo ene najbolj znanih Slovenk!

Helena Blagne instagram
Pri 61. letih še vedno buri domišljijo!

"Ne pomnim, kdaj sem si v času svoje kariere med poletjem vzela več kot mesec dni dopusta. Da sem pri miru v miru. Skratka, jeseni bo potrebno biti v psihični, pa tudi fizični kondiciji, kajti takrat se bodo začele intenzivne priprave na dva velika projekta, ki ju bom realizirala v 2025. Fajn bo! Predvsem vrhunsko," je zapisala naša pevska diva Helena Blagne.

Helena, ki pozimi ponavadi dopustuje na Tajskem, tokrat ni razkrila, kje uživa. S setom fotografij, ki jih je objavila na Instagramu, je polepšala dan mnogim sledilcem. Na eni od njih je celo pokazala svojo postavo, ki jo je sicer zameglila, a kljub temu vidimo dovolj, da lahko zaključimo, da je pri 61 letih še vedno videti kot boginja. 

Preteklo poletje je za 24ur povedala, kako ohranja mladostni videz: "Pripomočkov je veliko, ampak vse je zastonj, če energetsko ne funkcioniraš." Glasbenica pazi tudi, kaj vnaša v svoje telo, da se veliko giblje in tudi, da je "odpikala" iz življenja vse ljudi, ki so jo obremenjevali. 

Lepotica se je to poletje mudila tudi v Italiji, nekaj časa pa je preživela v Avstraliji, kjer je zapela za naše rojake in na Instagramu objavila ganljivo sporočilo, ki si ga lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 10:47 16.avgust 2024.

    Koza ostarela nikoli nič delala živela pa na veliki nogi..