Magazin > VIP
32489 ogledov

Tako je princesi Kate v soboto Meghan poskušala ukrasti šov

meghan markle, kate middleton Profimedia
Naključje ali je s to akcijo pohitela?

Princesa Kate, ki je marca sporočila, da se bori z rakom in se popolnoma umaknila iz javnosti, je v petek razglasila, da se bo udeležila tradicionalne parade v počastitev rojstnega dne kralja Karla III. 

"Veselim se udeležbe na kraljevi rojstnodnevni paradi ta konec tedna in upam, da se bom poleti lahko udeležila nekaj javnih nastopov, hkrati pa vem, da še nisem izven nevarnosti. Učim se biti potrpežljiva, zlasti v času negotovosti. Vsak dan  vzamem, kot pride, poslušam svoje telo in si dovolim vzeti čas, ki ga potrebujem za ozdravitev," je med drugim zapisala.

Kate se je med sobotnim dogajanjem prešerno smejala v kamero, so pa ji čez čas začele pojenjati moči. Kamere so ujele ta trenutek

Britanci so se nastopa svoje princese seveda zelo razveselili. Kate na Otoku namreč uživa izjemno priljubljenost, malo manj pa je priljubljena pri svoji svakinji Meghan. Če gre verjeti zlobnim jezikom, ji je ta v soboto želela celo ukrasti šov. Le nekaj ur pred Katinim velikim nastop je Meghan sprožila oglasno kampanjo za dva nova izdelka znamke American Riviera Orchard. Njeni kupci bodo sedaj lahko uživali še v malinovi marmeladi, njihovi pasji spremljevalci pa v posebnih pasjih piškotih.

Prvi, ki so smeli nove izdelke okusiti, so bili tesni prijatelji Sussexovih in njihovi sosedje v Montecitu. Prijatelji zakoncev Sussex so bili tudi tisti, ki so takoj začeli promovirati Meghanino novo marmelado. Meghan naj bi kozarček poslala 50 osebam. Nekateri menijo, da si je Meghan izbrala napačen čas. "Kako obupana je morala biti Meghan, da je Nacha Figuerasa prosila, naj objavi njeno marmelado in piškote? Na dan parade in Katine vrnitve v javnost? Kako patetično od Nacha, da ji je ustregel. Ta zavist je sramotna," je nekdo zapisal na platformi X. 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.