Magazin > VIP
2830 ogledov

Tako je videti hčerka Elona Muska, ki jo je razglasil za mrtvo

Vivian Jenna Wilson Thread
Elon Musk je ta teden izjavil, da je njegovega sina ubil "virus woke".

Podjetnik Elon Musk ima s tremi ženskami 12 otrok. S prvo ženo Justine Wilson ima šest otrok, z zvezdnico Grimes in s svojo zadnjo spremljevalko Shivon Zilis pa po tri.

Justine mu je rodila dvojčka, sinova Griffina in Xavierja. Slednji se je odločil za spremembo spola in danes živi kot Vivian. S slavnim očetom ne želi imeti stikov, zato je Vivan prevzela materin priimek.

Musk je ta teden z izjavo, da je njegov sin mrtev, dvignil veliko prahu. Izvršni direktor Tesle in SpaceX je dejal, da so ga pretentali v podpis soglasja, s katerim je dovolil, da so njegovemu sinu dali zaviralcev pubertete, in dodal, da verjame, da je "virus budnega uma" ubil njegovega sina. V pogovoru z dr. Jordanom Petersonom je spremembo spola označil za "zlobno" dejanje in še razložil: "To je bilo, preden sem razumel, kaj se dogaja. Zgodilo se je v času covida, zato je bilo veliko zmede in rekli so mi, da bi lahko Xavier naredil samomor, če tega ne stori."

Na Thread se je sedaj oglasila Vivan, ki ni mogla ostati tiho, ko je oče javno povedal, da se je rodila kot homoseksualec in da je avtistka. "To vem od njegovega 4. leta, ko je zame izbiral oblačila kot na primer suknjič in rekel, da je čudovit. Pa njegova ljubezen do muzikalov in gledališča," je zapisal na X. 

"To je laž. Dobesedno nič od tega se ni zgodilo. Nikoli. Sploh ne vem, od kje mu vse to," pravi Vivan, ki meni, da je njen oče svetu natrosil le nekaj stereotipov, ki se držijo homoseksualcev. Dodala je, da pri štirih letih ni oboževala gledališča in muzikalov, ker te oblike zabave takrat še ni poznala. Z muzikali se je prvi srečala v osmem ali devetem razredu, ko je njen brat imel "Hamilton fazo". "V avtu se je preveč vživel, zato sem se za dalj časa odpovedala temu žanru."

Vivan pravi, da je bil njen oče, ko je bila še otrok, veliko odsoten, zato je sploh ni poznal. "Ko pa je bil prisoten, me je zaradi ženstvenosti in drugačnosti maltretiral," je še dodal.

Komentarjev 1
  • dare326 09:03 26.julij 2024.

    Zlagan naslov. Sina je razglasil za mrtvega, ker se je sin oklical za žensko. Torej Elon nima več sina. Kalifornija stil.