Magazin > VIP
8345 ogledov

Tako je vojvodinja Meghan trpela v šoli

meghan markle
1/6
Najhuje je bilo med malico …

Lepa, izobražena in duhovita. Tako jo je javnost spoznala. Da je imela vojvodinja Meghan nekoč težave s samozavestjo, si zato danes le težko predstavljamo.

A tudi Meghan ni bilo vedno z rožicami postlano. Kot je razkrila na svojem blogu The Tig, ki ga je ukinila, ko se je razvedelo, da se dobiva z britanskim princem, je bila v svojih dvajsetih zelo nezadovoljna s svojim telesom. Na svoj 33. rojstni dan je zapisala: "Ves čas sem se borila sama s sabo: s težo, s slogom, z željo, da bi bila tako kul in pametna kot drugi.“ Še huje je bilo menda v najstniških letih, saj se ni znala vklopiti v družbo. Na njeni srednji šoli so se dijaki združevali v skupine – temnopolta dekleta, bela dekleta, Filipinke … Meghan ni spadala v nobeno skupino, zato je bila zelo osamljena.

Najbolj jo je bilo strah, da bo med malico sedela sama, zato se je vpisovala v krožke, ki so potekali v času kosila. Tako je na primer hodila tudi na tečaj francoščine.

Meghan je dokaz, da v težkih časih nikoli ne smemo obupati, saj se naša sreča lahko zelo hitro obrne. "Želim ti, da bi našel svojo srečo. Občutek je fantastičen,“ je zapis zaključila vojvodinja.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.