Magazin > VIP
30891 ogledov

Tako razkošna je bila poroka znanega Slovenca

luka rupnik
1/5
Instagram
Ta vikend si bo Luka Rupnik zapomnil za vse čase.

Slovenski košarkar Luka Rupnik, ki igra za španski klub Club Baloncesto San Pablo Burgos, je ta konec tedna večno zvestobo obljubil svoji Urši. Luka in Urša sta na družbenih omrežjih delila nekaj utrinkov, ki so jih posneli gosti. Med svati so bila tudi znana imena. Med drugim so prišli tudi nogometni vratar Jan Oblak, košarkar Matic Rebec in odbojkarica Pia Blažič.

Par se je, kot kaže, poročil, v Italiji, na posestvu Castelvecchio Azienda Agricola. Posestvo Castelvecchio se razprostira na planoti 145 metrov nad morjem in se odpira proti Alpam na severu in Jadranskem morju na jugu, piše na spletni strani posestva, ki ga obdajajo vinogradi.

Mladoporočenca sta bila prelepa. Nevesta se je odločila za dolgo obleko z razporkom, za zabavo pa se je Urša preobleka v drugo obleko, v kateri se je verjetno precej lažje gibala kot v prvi. V belo barvo je bil sicer odet tudi ženin.

Paru na skupni poti želimo veliko lepih trenutkov.

Komentarjev 2
  • kapibara 10:44 15.julij 2024.

    Evo brezplačna reklama za posestvo

  • PasjaProcesija 08:50 15.julij 2024.

    Čestitke paru. Ga. Ir. K. bi se pa lahko bolj potrudila. Planota 145 metrov nad morjem, ki se odpira proti Alpam na severu in Jadranskem morju na jugu, ni nič drugega kot Kras. Posestvo se nahaja 5km za mejo, na ...prikaži več območju s še vedno občutnim slovenskim vplivom.