Magazin > VIP
15988 ogledov

Tako razkošno živi Mirela, odkar je ujela poslovneža iz Pariza!

Mirela Lapanović Instagram
Priznava, da samo uživata in nič drugega ...

Mirela Lapanović je to poletje že uživala v Parizu, Nici, Barceloni, na jadranski obali in celo v Cape Townu. Na Instagramu ne skriva, da življenje živi na polno, sploh, odkar je spoznala poslovneža iz Pariza, kot nam je zaupala maja. "Potujem z njim, ker on veliko potuje zaradi posla. Pišem knjigo, avtobiografijo, ki bo darilo vsem, ki so mi stali ob strani in mojima sinovoma. Ponovna sem srečna, polna življenja in kmalu potujem čez ocean," je za naš portal razkrila maja.

V podobnem duhu pa poteka tudi njeno poletje. "Uživam z mojim dragim, bila sva v Španji, Franciji, Dubravniku, trenutno sva v Črni Gori, jesen in zimo pa bova preživela na Karibih. Trenutno le uživava in si polniva baterije, saj je poletje ob morju najlepše za življenje v dvoje," nam je te dni zaupala odlično razpoložena Mirela, ki se javno več tako ne izpostavlja, kot se je včasih, ko je bilo pojavljanje v resničnostnih šovih njena stalnica. 

"Nekako sem se umaknila iz medijev, ker je bilo res pestro. Rabila sem oddih in naučila sem se, da svoje sreče več ne delim s celim svetom, saj je vse preveč zlobnih in nesrečnih ljudi, ki mi zavidajo življenjski stil, srečo in moje uspehe. Žal, jim sporočam le eno: Spremenite svoja življenja. Če ste nesrečni, za to ni kriva Mirela," je še povedala maja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊 🇿🇦 #nofilterneeded #natural

A post shared by leli_batista_official (@mirelalelibatista) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The World is mine🌍❤️🍾#ladyinred #lovetravel #nicefrance

A post shared by leli_batista_official (@mirelalelibatista) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer vibes 🌊🥂🏝

A post shared by leli_batista_official (@mirelalelibatista) on

Komentarjev 10
  • Zurichcity1 23:03 24.julij 2019.

    Djubreti Slovenski,simfate a doma mate same grdobe za babe....MIRELA SAMO UZIVAJ..pozdrav Maya🙈😉

  • 3b4e9e3a5c4be9cac6ad5335a948cb51271404c2 11:55 22.julij 2019.

    ne vem za kaj se ima ta čefurska kurvetina, sam pametna več kot očitno ni....čez par let bo sam še za na odpad, praktično je že odpisana....

  • mici79 19:54 21.julij 2019.

    Po vsem govnu, ki ga je doživela, še vedno ne razume, da bistvo življenja ni zapravljanje in potovanja in da ji za to ni nihče fovšen. Potovanja so danes dosegljiva vsakemu, ki ima službo. Druga stvar so urejeni družinski odnosi ...prikaži več in skrbništvo nad otroki, za to pa rabiš vsaj malček pameti, ampak očitno ji tega njen poslovnež ne more kupiti.

Sorodne novice