Magazin > VIP
40768 ogledov

Tako se je po grdi ločitvi znašla bivša žena Damjana Frasa

Vanja Fras instagram
Pot jo je ponesla v fitnes vode.

Potem ko je lanskega oktobra odjeknila vest, da se ločujeta nekdanji smučarski skakalec Damjan in Vanja Fras, bivša žena priznava, da še občasno vedno joče, saj se ji zdi krivično, da jo je zapustil. “Še vedno hodim na terapijo. Poleg tega sem izredno hvaležna, da mi ob strani stojijo prijatelji in sorodniki. Nekega jutra sem se odločila, da je treba iti naprej,” nam zaupa Vanja.

Ločitev pa ni dokončno ustavila njenega življenja, prav nasprotno. Poleg tega, da je direktorica podjetja, ki se ukvarja s kanalizacijskimi cevmi, za podjetja vodi tudi računovodstvo, se je pred manj kot mesecem dni podala še v fitnes vode kot vodja fitnes centra XbodyVanchy, v katerem za vadbeni del skrbi njen nečak Bor, za marketinški pa njena hči. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XBody Vanchy (@xbodyvanchy)

“Prepričana sem, da sva z nečakom na pravi poti. On ve, kaj dela, saj je diplomirani kineziolog, jaz pa imam ekonomsko znanje,” o izzivih pri vodenju podjetja, katerega lastnik je bil prej njen mož, pravi Vanja, ki je od ločitve izgubila več kot 30 kilogramov. “Vem, kaj potrebujejo osebe z odvečnimi kilogrami, saj sem šla sama čez to,” doda. Kakšna je bila Vanja pred izgubo kilogramov, lahko vidite TUKAJ

Posebnost fitnes centra pa je, da vadba poteka z elektro mišično stimulacijo, ki na mišice izvaja električne impulze. “Vadba traja samo 20 minut, kar je enako uri in pol telovadbe brez premora, ki poteka brez te stimulacije. To sem povedala tudi v objavljenem videu, ki je prejel več kot 4000 odzivov, na kar sem zelo ponosna. V 14 dneh imamo že 40 strank,” nam razloži Frasova.

Ob napornem urniku pa Vanja poudari, da si je treba vzeti tudi čas zase, zato med vikendi čas nameni samo sebi. “Grem na morje ali v hribe, da si oddahnem od napornega tedna,” zaključi Vanja.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:33 03.junij 2024.

    Ok, super, da se je ženska spravila k sebi ampak kdo sta onadva?

  • bi_ba 14:43 03.junij 2024.

    Komu je sploh namenjen ta članek? Koga brigajo njene težave?

  • sebastian60 10:19 03.junij 2024.

    Čisto vsaka shujša po ločitvi 30 kil in več. Zakaj prej ni shujšala? Ni čudn, da je možakar ušel . Ko bo najdla drugega se bo pa spet zredila nazaj.