Magazin > VIP
6758 ogledov

Tako se po koncu večletnega razmerja razumeta znana Slovenca

Andrej Težak Tešky, Maja Monrue Mediaspeed
Tisti, ki ju poznajo bolj mimobežno, že nekaj časa ugibajo ali sta pisateljica Maja Monrue in popkulurni multipraktik Andrej Težak Tešky še partnerja.

"Sva in nisva," sta se na naše vohljanje z muzanjem odzvala kot iz topa in dodala: "Zasebno sva se razšla, sva pa to storila prijateljsko. Občasno Andrej še vedno vzame v varstvo mojega Filipa in tako včasih tudi tečeta skupaj, midva pa ostajava partnerja pri nekaterih glasbenih projektih in Panču," pravi Maja.

Največji regionalni festival stand up komedije sta pred 17 leti ustanovila Tešky in Tin Vodopivec, ki se je med korono umaknil s projekta, kmalu zatem pa je vanj vstopila Maja in mu vdahnila kar nekaj svežine. Prav njena zamisel ali pa vsaj izvedba so bile tudi vedno razgrabljene gurmanske in VIP vstopnice za občinstvo, ki želi več razvajanja ali vpogled v zakulisje festivala. Le-ta se na ljubljanski grad vrača konec avgusta, ob že napovedanih 25 komikih v 5 dneh pa gostitelja še skrivata eno tuje in dve udarni imeni, med ljubitelji
nepoštirkane komedije pa je še posebno zanimanje za Petek brez zavor. Poln program po dnevih najdete na spletni strani festivala. 

Da sta se Maja in Andrej razšla, je Slovenija izvedela aprila“S Teškyjem sicer še ostajava skupaj pri nekaterih poslovnih projektih, sama pa sem se zavestno odločila spoprijeti se s svojo najglobljo pristno naravo. Za to so potrebni čas in kar nekaj težkih trenutkov, v katerih bi človek raje zbežal komu v objem, a globoko v sebi veš, da dokler najprej ne srečaš in spoštuješ samega sebe, tudi ljubiti ne moreš povsem svobodno,” je za omenjeno Lady takrat povedala Maja.

 

 

Komentarjev 2