Magazin > VIP
853 ogledov

Tako so po 32 letih videti igralci kultne serije Melrose Place

Melrose Place Profimedia
Bi jih prepoznali?

Pred 32 leti je bila predvajana prva epizoda najstniške serije Melrose Place, ki je skupaj s serijo Beverly Hills 90210 zaznamovala 90. leta. Del igralske zasedbe se je ponovno zbral pri snemanju podkasta Still the Place, ob tej priložnosti pa so objavili skupno fotografijo, s katero so močno razveselili oboževalce.

Igralke Courtney Thorne-Smith (v seriji Alison), Daphne Zuniga (Jo) in Laura Leighton (Sydney) so pozirale z Grantom Showom, ki je v seriji igral Jakea Hansona. “Sploh se niste nič postarali,” so se glasili komentarji.

Televizija Fox je sedem sezon serije Melrose place predvajala med letoma 1992 in 1999, v njej pa smo spremljali življenja skupine mladih v stanovanjskem kompleksu na Melrose Placeu v zahodnem Hollywoodu.

V seriji ni manjkalo ljubezenskih zdrah in spletkarjenja. Nekaterim igralcem je uspelo tudi po koncu serije uspešno nadaljevati igralsko kariero, medtem ko so drugi imeli malo manj sreče ali so zajadrali v druge vode. 

Leta 2018 je neki moški igralko Jamie Luner, ki je v seriji igrala Lexi Sterling, prijavil policiji, ker naj bi ga leta 1998 spolno nadlegovala. Domnevna žrtev trdi, da je Lunerjeva na njem izvajala oralni seks, ko mu je bilo 16 let. Igralka je bila takrat stara 26 let in na vrhuncu svoje kariere. Kasneje se je losangeleški tožilec odločil, da zoper Jamie ne bo vložil kazenske ovadbe zaradi pomanjkanja dokazov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.