Magazin > VIP
5562 ogledov

Tako težko je življenje zvezde našega ljubezenskega šova

esmeralda rupnik strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
Esmeralda Rupnik čaka na operacijo.

Šov Ljubezen na seniku, v katerem se je Esmeralda borila za srce kmeta Florijana, se je zanjo pred leti končal zelo pozitivno. Televizijski ženin je lahko izbiral med dvema kandidatkama, na koncu pa se je odločil za duhovito Esmeraldo. Na žalost pa se zgodba ni končal s poroko, saj sta oba spoznala, da drug za drugega nista ustvarjena.

Esmeralda je za naš medij razkrila, da še vedno ni našla pravega partnerja. "Najbrž se me bojijo, ker jim vse povem v obraz. Trenutno ni nobenega na vidiku. Če pa se je kakšen upokojenec s solidno pokojnino pripravljen preseliti k meni, naj se javi. Pogoj je, da ima rad živali, saj imam kužka,“ pravi nekdanja zvezda resničnostnega šova.

Esmeralda ima trenutno hujše težave. Živi namreč z velikimi bolečinami. "Imam težave s kolenom, križem in kolkom. Že eno leto čakam na operacijo kolena,“ je povedala za naš portal in dodala, da je tudi v finančni stiski, saj je brezposelna in čaka na starostno upokojitev. "Živim z mamo. Če ne bi bilo nje, ne vem, kako bi preživela. Ona dobiva pokojnina, jaz socialno podporo, a komaj preživiva od prvega do prvega v mesecu.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.