Magazin > VIP
34656 ogledov

Tako živi Saša Lendero

saša lendero
1/10
Planet TV
Kamere je spustila v svoj dom.

Pevka Saša Lendero je kameram Planet TV odprla vrata svojega doma, v katerem živi s hčerko Ario in psičko Candy. Saša je sodelovala v oddaji Riba, raca, rak, v kateri si je prikuhala 18 točk.

Saša pravi, da je kuhinja srce vsakega doma. "Na žalost tole srce izgleda malenkost premajhno za moj okus," se je pošalila in dodala, da je zanjo dom zatočišče, svetišče in graščina, v kateri morata rasti ljubezen in družina. Posebnost njene kuhinje so tudi magnetki, na katerih je njena hčerka. "To je Aria čez leta šolanja. Vsakokrat znova, ko jo pogledam, me spravi v dobro voljo," je dejala prikupna pevka, ki pa se najraje nahaja v dnevni sobi, ki je prostor za branje, razmišljanje in ustvarjanje. V njej je tudi prav posebno priznanje - platinasta plošča za njene dosežke pri ustvarjanju glasbe za nemški trg.

Saša je v šovu spregovorila tudi o koncu svojega zakona z Miho Hercogom. "Še vedno ne vem čisto točno, kaj mu je bilo, ampak čutiš, da je nekaj narobe. Ne veš, kaj je narobe, nasprotna stran ti ne zna povedati, kaj je narobe ... ali noče povedati," je dejala. A Saša ostaja optimistična. Pravi, da se z radostjo ozira naprej, saj ve, da jo čaka veliko lepega in da bo našla ljubezen svojega življenja.

 

Komentarjev 6
  • munja 17:05 15.september 2024.

    Pa dobro, koga sploh briga kako živi, kaj jim plačuje, da jo nonstop objavljajo ali kaj??!! Bedno že vse skupaj.

  • Ender3 11:03 15.september 2024.

    Prava kost za tega avtorja. !

  • Pierre 10:15 15.september 2024.

    Kolk vam je plačala za ta zmazek od članka???