Magazin > VIP
577 ogledov

Takole so k večnemu počitku položili ameriškega zvezdnika in njegovega brata

Matthew Gaudreau, johnny gaudreau Twitter
Avgusta sta v prometni nesreči v ameriški zvezni državi New Jersey umrla 31-letni ameriški zvezdnik lige NHL Johnny Gaudreau in njegov dve leti mlajši brat Matthew.

Včeraj so k večnemu počitku položili ameriškega NHL zvezdnika Johnnyja Gaudreauja in njegovega brata Matta. Ležala bosta drug ob drugem. "Do fakultete sta spala v isti sobi in nobeden od njiju si ni želel, da bi se to spremenilo. John je skrbel za Mattyja, Matty pa za Johna. Tolaži me, da sta, kot sta bila vedno, tudi sedaj skupaj," je povedala noseča Madeline Gaudreau, Mattova žena. Madeline je še dejala, da jo je smrt bratov pahnila v nočno moro, iz katere se ne more zbuditi. 

"Dejstvo, da sta oba skupaj v nebesih, me malo tolaži," pa je povedala Johnova vdova Meredith, ki je prav tako noseča. "Vem, da John ne bi mogel živeti niti dneva brez brata. In vem, da sta v nebesih svoj pogovor, ne glede na to, kako neumen je bil, takoj nadaljevala," je še izjavila. Par se je februarja razveselil sina, pred kratkim pa sta izvedela, da je Meredith spet noseča. Johnny naj bi se novice zelo razveselil, na žalost pa svojega tretjega otroka ni dočakal. 

Brata je med vožnjo s kolesom zbil avto, nesreča pa se je zgodila južno od mesta Philadelphie, kjer sta se nameravala udeležiti sestrine poroke. Voznika avtomobila so prijeli, sumijo, da je bil v času nesreče pijan.

John je devet let igral v NHL za Calgary Flames in je bil tik pred vstopom v svojo tretjo sezono pri Columbus Blue Jackets.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.