Magazin > VIP
10895 ogledov

Takšen je Esmeraldin Jose Armando danes!

Fernando Colunga
Fernando Colunga je star 52 let.

Mehiški igralec Fernando Colunga je po Evropi zaslovel leta 1997, ko je igral v zelo priljubljeni seriji Esmeralda, ki je obnorela tudi Slovence.

Colunga je bil takrat star 31 let in priznati je treba, da se v zadnjih 20 letih ni prav veliko spremenil. Lahko bi rekli, da se temnolasec stara kot dobro vino.

Fernando Colunga | Avtor: Profimedia Profimedia

Preden je postavni Mehičan postal igralec, je študiral gradbeništvo. Imel je svojo trgovino, delal je kot preprodajalec avtomobilov in natakar. Kot je nekoč povedal, je v sebi ves čas čutil gorečo željo po igranju, zato v naštetih poklicih nikoli ni bil srečen. Z igralstvom se je začel ukvarjati leta 1988, ko je v limonadi Dulce Desafio kot kaskader zamenjal igralca  Eduarda Yañeza. Šele po tej izkušnji je začel študirati igro.

V Mehiki je zaslovel z otroško oddajo Sezamova ulica, nato pa se je začel pojavljati v telenovelah Cenizas y Diamantes, Madres Egoístas in Maria Mercedes. Veliki preboj mu je na domačih tleh sicer uspel z vlogo v limonadi Más Allá del Puente leta 1993. Dve leti pozneje je stal ob znani Thalii v  telenoveli Maria la del barrio, ki je njegovo ime prvič ponesla v svet. Nato pa je prišla Esmeralda, ki so jo med drugim gledali celo v Indoneziji, na Češkem in pri nas.

Fernando se je po tem preizkusil kot gledališki igralec, a se kmalu vrnil pred televizijske kamere.

O njegovem osebnem življenju ni veliko znanega. Intimno je prijateljeval z znanimi lepoticami, kot so igralka Thalia, pevka Yuri in manekenka Aracely Arámbula Jacques. Od leta 2006 do 2014 je bil poročen z Natalio Fernández Varela Carral. Otrok nima.

 

Buenas tardes. *-*

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.