Magazin > VIP
1781 ogledov

Takšna je Darja Gajšek v kopalkah in brez ličil!

Darja Gajšek Instagram
Priljubljena voditeljica uživa na dopustu.

“Naslednjih nekaj dni se prepuščam poležavanju pod borovci. Še kdo?” je na Instagramu zapisala priljubljena voditeljica Darja Gajšek. Darja se z družino soncu nastavlja v kampu nekje v Istri. Za to priložnost je izbrala pisane modre kopalke, ki se izvrstno podajo njeni vitki postavi. Lase je spustila, pokazala pa je tudi svojo sijočo kožo na obrazu, popolnoma brez ličil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Na krajšem oddihu uživa s 7-letno hčerko Emo in z možem Alenom, saj je 12-dnevni dopust izkoristila že konec maja, ko so odpotovali na Bavarsko. “Mož je kondicijski trener v NK Celje in ker se je takrat zaključila nogometna sezona, smo šli na dopust,” je povedala voditeljica, ki oddih rada izkoristi aktivno, brez telefona in budilke. “Letošnji dopust je bil zelo poseben, bil je najdaljši do sedaj. Med sabo smo se zelo povezali, veliko smo se zabavali in igrali,” je dodala.

Za vedno ji bo v spominu ostal oddih v Rovinju leta 2017, ko je bila visoko noseča s hčerko Emo. “Alen me je pred cerkvico zaročil. Komaj me je objel, tako sem bila okrogla,” je hudomušno pripomnila. Rovinja se spominja tudi po pripetljaju s kačo, ki se je pretihotapila v eno izmed tamkajšnjih mobilnih hišk. V tem času je ravno potekal rokometni kamp za mlajše selekcije in eden izmed trenerjev se je zaradi te živali moral preseliti v drugo mobilno hiško, saj se je kača zagozdila med vrati, ki jih niso mogli odpreti. “Vedela sem, da se bo to zgodilo, saj je bilo okrog veliko zelenja,” je iskreno povedala Darja.

Voditeljica si je dopust krvavo zaslužila, saj je njen urnik zelo pester. Poleg vodenja oddaj poučuje harmoniko, med vikendi pa nastopa na veselicah in presenečenjih. Zato pravi, da nedelja zanjo pomeni torek, ko si vzame čas, da gre z družinico v mesto, na kosilo ali na sladoled, rada pa ima tudi sprehode. 

Darjo drugače poznamo po vodenju Jutranje budnice na Veseljaku, poleg tega pa septembra prihaja druga sezona oddaje Veseljak v živo, ki bo na sporedu ob torkih zvečer. Voditeljica obljublja obilo zabave in dobre glasbe z različnimi ansambli, ki bodo vsak torek igrali v živo.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.