Magazin > VIP
131 ogledov

Tanja Bivic predčasno postala mamica

Tanja Bivic mediaspeed
Voditeljica Sobotnega popoldneva je v petek povila svojega prvega otroka, ki pa je na svet prijokal prezgodaj, starša pa presenetil tudi s spolom.

Voditeljica oddaje Sobotno popoldne na RTV Slovenija Tanja Bivic in njen mož Andrej Plankar sta v petek postala starša malega Lovra, poročajo Slovenske novice. Malček je sicer malce pohitel na svet, saj je imela Tanja rok šele v prvi polovici decembra, vendar naj bi bilo tako z mamico kot njenim prvorojencem vse v redu.

Novopečena starša je sicer čakalo še eno presenečenje s strani malega korenjaka. Tanja in Andrej sta namreč šele pretekli teden izvedela, da prvotna napoved spola ne drži in da ju namesto pričakovane deklice, za katero sta že izbrala ime, čaka moški potomec.

Ponosni očka se je o rojstvu njunega malčka že v soboto pohvalil na Facebooku: "Andrej changed his status from NOT DADDY to DADDY :) Hvala Tanja Bivic za luštnega cukrčka," je zapisal na svojem zidu.

Čestitkam njegovih spletnih prijateljev se pridružujemo tudi mi!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.