Magazin > VIP
3990 ogledov

Te besede so njegovo bivšo ženo verjetno zelo prizadele

chris pratt, katherine schwarzenegger
Chris Pratt o svojih željah za prihodnost.

"Sladka Katherine, tako srečen sem, da si rekla da. Navdušen sem, da sem bo poročil s tabo,“ so besede, s katerimi je zvezdnik filma Jurski svet: Padlo kraljestvo, Chris Pratt, svetu sporočil, da je Katherine Schwarzenegger zaprosil za roko.

Lepe želje in čestitke so deževale iz vseh strani. Oglasila se je celo Chrisova bivša žena Anna Faris. "Vesela sem za vaju. Čestitke,“ je parčku čestitala 42-letnica, ki ima z zvezdnikom sina Jacka.

Igralca sta se očitno res razšla v prijateljskem duhu, bi pa nas zanimalo, kaj Farisova pravi na nedavni intervju svojega bivšega partnerja. Ta je namreč na vprašanje, kako je videti "popolna prihodnost“, odgovoril: "Prihodnost? Oh, veliko otrok.“ Zvezdnik je tudi dejal, da bi rad manj delal in bolj užival v življenju.

Te besede so Farisovo verjetno prizadele. Razlog za ločitev naj bi bila namreč njena želja po povečanju družine, s čimer pa se Chris ni strinjal, saj se je želel posvetiti karieri. Za Katherine, hčerko Arnola Schwarzeneggerja, je Pratt očitno spremenil svoje prioritete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.