Magazin > VIP
3349 ogledov

Te fotografije Poptevejeve kmetice vas zagotovo ne bodo pustile ravnodušnih

Tamara Talundžič Facebook
Mamma mia, kakšne obline!

Ljubljančanka Tamara Talundžić se je letos znova odločila, da se preizkusi v resničnostnem šovu Kmetija. “Za mano je nepozabna izkušnja, z vami bi si želela deliti vse, vendar je to nemogoče! Hvala, ker ste mi stali ob strani, bili z mano. Spoznala sem super ljudi, se naučila marsikaj in pokazala marsikaj! Hvaležna sem za to priložnost in mislim, da sem dokazala, da sem prava borka, tudi če sem izpadla! Hvala vsem za lepe misli, besede in sporočila. Ogromno vas je, ki ste navijali zame. Vesela sem, da sem spoznala svoje sončke in da so mi krajšali dneve na kmetiji ter bili z mano in stali ob meni,” je zapisala lani, ko je izpadla.

Po lanskem šovu se ji je odprla priložnost, da postane vplivnica, ki z žgečkljivimi fotografijami na svojih socialnih omrežjih ne varčuje. Avgusta se je očitno mudila v Dubrovniku, kjer je ob morju pozirala v črnih kopalkah s kristalčki. Poglede je nedvomno privabljala tudi v Egiptu, za to priložnost je izbrala črne kopalke, ki ničesar niso prepuščale domišljiji. 

Tamara Talundžič | Avtor: facebook facebook

“Čas je, da začneš živeti življenje, ki si si ga predstavljal,” je zapisala marca ob fotografiji, na kateri se je oblečena v roza mini krilo najbrž odpravljala na kakšno zabavo. 30-letnica za takšne obline očitno trdo gara, saj tu pa tam objavi kakšno fotografijo iz fitnesa.

Lani je v Kmetiji odmeval predvsem njen spor z Marcelom, ki naj bi ji grozil, letos gre mami hčerke Tie v nos Igor. Kot glava zmagovalne družine je v areni Nataliji povedala: “Člani njegove družine Igorja ogovarjajo in se mu nič ne upajo povedati v obraz.” Igor se je samo zakrohotal in povedal, da se ga to provociranje ne bo dotaknilo.

Čeprav je Tamara ta teden zbolela, je kot vodja ekipe svojo družino uspešno pripeljala do zmage v tedenskem izzivu. Družini sta tokrat izdelovali sončnično olje. Po njeni zmagi v dvoboju glav družin je bilo jasno, da je njena družina toliko v prednosti, da je bila njihova zmaga zagotovljena.

Tamarina družina je nato veselo odvihrala v hišo, Žanova pa v hlev. Nad tem je bil najmanj navdušen Igor, ki je bil ogorčen nad tem, da v hlevu ni tuša.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 12:12 04.oktober 2024.

    Možgani med nogami....

  • slavauk22 11:43 04.oktober 2024.

    to fukaj samo srbi pa ender zdraven hahaha bosanka mala