Magazin > VIP
1611 ogledov

Teh besed otroci Matthewa McConaugheyja ne smejo izgovoriti

Matthew McConaughey Profimedia
Matthew McConaughey iz ust svojih otrok ne želi slišati negativnih besed.

Igralec Matthew McConaughey in njegova soproga Camila sta ponosna starša dveh sinov in hčerke. Levi je star 14 let, Vida 13, najmlajši Livingston pa 10.

Matt želi, da bi njegovi otroci preživeli čim bolj normalno otroštvo. Z ženo od njih zahtevata "spoštovanje in resnico", je povedal v pogovoru z Oprah Winfrey in dodal, da so določene besede pod njegovo streho prepovedane. "Ne dovoliva laži. Prav tako ne smeš izustiti besed 'ne morem" in "sovražim". Te besede te bodo spravile v težave," je razkril. 

Igralec poleg tega ne želi, da bi se njegovi otroci počutili večvredne, ker je njihov starš slaven. "Če vam, otrok v šoli kdaj reče, da zagotovo živite v veliki hiši, ker je vaš oče slaven, ne sklonite glav, ampak poglejte gor in recite: 'Ja, res živimo v lepi hiši. Moj oče se zelo trudi, da bi bil čim boljši pri svojem delu.'," jih uči.

McConaughey je še dejal, da predvsem upa, da bodo njegovi otroci "postali avtonomni, vestni in sposobni mladi ljudje". Prijazni so že, je še ponosno dodal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.