Magazin > VIP
7 ogledov

Teh izjav Jen ne bo vesela

Brad Pitt EPA
Brad Pitt se je znova razgovoril o obdobju pred Angelino Jolie, česar se njegova bivša žena Jennifer Aniston zagotovo ne bo razveselila.

Brad Pitt je reviji Esquire priznal, da se je pred desetimi leti, dokler ni spoznal Angeline Jolie, uničeval z drogami in živel kot potepuh. "Dolgo sem si delal veliko škode, s tem mislim na droge. Bil sem malo potepuški. Počutil sem se kot fant, ki je odrasel v vakuumu in hoče izkusiti svet, biti navdahnjen. Izbral sem drugo opcijo in izgubil nekaj let. Šele ko sem bil že čisto izžet, sem se zavedal, da izgubljam priložnosti," je izdal.

Pitt je povedal, da se je v tem obdobju znašel pred desetletjem, kar bi znalo razburiti njegovo nekdanjo soprogo Jennifer Aniston, od katere se je ločil leta 2005. Jen je nekoč že izjavila, da Bradu manjka čip za obzirnost – le kaj bo na njegove izjave porekla tokrat …

A igralca to očitno še najmanj skrbi, saj pravi, da je srečen kot še nikoli: "Imam zelo malo prijateljev, preštejem jih lahko na prste ene roke, in družino. Ne predstavljam si, da bi bil lahko še srečnejši."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.