Magazin > VIP
11788 ogledov

Teh naših reprezentantov ni več mogoče uloviti, saj so jih že te lepotice!

anamaria goltes Instagram
Trenutno so naši košarkarski reprezentanti spet pod sojem žarometov in s tem tudi njihove najljubše navijačice, njihova dekleta in žene.

Iz najstniške zaljubljenosti je vzklila zrela zveza, ki sta jo Luka Dončić in njegova Anamaria letos zapečatila z zaroko. Ali to pomeni, da drugo leto sledi poroka?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Prava lepotica greje tudi Žigo Dimca. Žiga ima z ženo, podjetnico in spletno vplivnico Adrijano, že dva otroka. Kljub temu da ima Adrijana polne roke dela z njunima malčkoma in lastnim poslom, nikoli ne zamudi ogleda soprogove tekme, pa naj bo to v živo ali na televiziji. Na zadnje se je kar sama odpravila na drug konec sveta, da bi podprla moža. 

Tudi Klemen Prepelič je že dolgo oddan. Z ženo Tamaro sta se letos razveselila rojstva drugega otroka, sinu Teu se je pridružil bratec Stefan

Že vrsto let je s svoje lepo ženo Svetlano srečen Zoran Dragić in tudi njuna ljubezen je obrodila sadove, skupaj imata hčerko in sina. 

Veliko bolj zasebna je zveza Jake Blažiča, ki se je leta 2018 na Brdu pri Kranju poročil s svojo Veroniko, leta 2020 pa sta postala starša hčerkice. Veronika naj bi bila po poklicu zdravnica, kot so poročali domači mediji. To pa je edina skupna fotografija, ki jo ima Jaka na Instagramu ... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaka Blazic (@jakablazic)

Komentarjev 4
  • Soljatar 09:29 06.september 2023.

    zakaj naj bi te 2 metrske mutante kdo lovil?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:48 06.september 2023.

    Vsak ki je že enkrat oddan je že vedno na trgu. Slejkoprej jim zadiši mlado meso. In potem sledi pranje umazanega perila v javnosti. Tudi Anamarija in Luka ne bosta večno skupaj. Zapomnite si to. Denar ne kupi sreče.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:44 06.september 2023.

    Ampak ste pa vredni vsakega centa

Sorodne novice