Magazin > VIP
4111 ogledov

Tej znani Slovenki nikoli ne bi pripisali 50 let!

Alenka Ružič Jovović instagram
Leta se je sploh ne dotaknejo.

Podjetnica, trenerka in spletna vplivnica Alenka Ružič Jovović, bivša žena našega nekdanjega smučarskega asa Jureta Koširja, je pred kratkim dopolnila 50 let. Okroglo številko je z družino in s prijatelji proslavila na razkošni zabavi v bistroju sredi ljubljanskega Tivolija.

Za to priložnost je nosila dolgo črno svetlečo obleko brez naramnic luksuzne znamke, za katero je priznala, da jo je kupila rabljeno in da jo bo nosila še velikokrat, saj nima težav z "recikliranjem". Namesto pet si je nadela sandale, saj si je hotela prihraniti nepotrebno mučenje v visokih petah.

Alenka Ružič Jovović | Avtor: instagram instagram

Praznovanja so se udeležili tudi njeni otroci, ki jih ima s Koširjem. Sin je zaigral na piano, hči Anika, ki postaja vse bolj uveljavljena glasbenica, pa je zapela. Alenka je upihnila tudi 50 rojstnodnevnih svečk na torti. Tako kot na poroki, je znova naročila torto Marie iz francoske slaščičarne Fetiche Patisserie. “Zmagovalnega konja ne menjaš,” je zapisala na Instagramu in se sledilcem iskreno zahvalila za vsa voščila.

Alenka je bila mladostno videti tudi na maturantskem plesu hčerke Anike, ki se ga je udeležila pred kratkim. Na dogodku je bil tudi Košir. Kako je bila videti, preverite TUKAJ.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.