Magazin > VIP
11042 ogledov

Telo Marilyn Monroe je bilo v tako slabem stanju, da se je pogrebnik zgrozil

marilyn monroe Profimedias
Marilyn Monroe bi danes praznovala 98 let.

Ena najlepših igralk vseh časov, Marilyn Monroe, bi danes praznovala 98. rojstni dan. Ob tej obletnici je po spletu spet zaokrožilo poročilo pogrebnika, ki je poskrbel za igralkine posmrtne ostanke. Kot je znano, je Monroe umrla 4. avgusta 1962. Dočakala je le 36 let.

Allan Abbott pravi, da so dan po igralkini smrti prejeli klic, naj pridejo po njene posmrtne ostanke. Pogrebnik trdi, da si igralka ni bila podobna in da prav nič ni spominjala na filmsko boginjo, ki so jo po vsem svetu ljubili. "Težko je bilo verjeti, da je to slavna lepotica Marilyn Monroe. Videti je bila kot povprečna starejša ženska, ki ni preveč dobro skrbela za svoje telo. Očitno je, da so okoliščine, v katerih je umrla, močno poslabšale njen videz. Ko nekdo umre, gravitacija povzroči, da se kri usede na najnižjo točko telesa. V njenem primeru, ker je umrla z obrazom navzdol, so na obrazu ostali vijolični madeži krvi in ​​njen vrat je bil zelo otekel. Njeni lasje so bili skodrani in kratki," je zapisal v svoji knjigi, v kateri je razkril, katere slavne je pospremil na njihovo zadnjo pot. 

Abbott je še dejal, da si igralka vsaj en teden pred smrtjo ni pobrila nog in da so bile njene ustnice močno razpokane. Po njegovih besedah bi potrebovala manikuro in pedikuro. Med njenimi stvarmi naj bi našel "umetne prsi", a jih ni uporabil. Namesto njih ji je nedrček napolnil z bombažem.

Igralkina smrt je še vedno ovita v tančico skrivnosti. Zvezdnica naj bi se zastrupila z barbiturati. Njeni zdravniki so povedali, da je bila "nagnjena k hudim strahovom in pogostim depresijam" ter "nenadnim in nepredvidljivim spremembam razpoloženja" in da je v preteklosti večkrat vzela preveliko dozo zdravil, verjetno tudi namerno. Zaradi teh dejstev in pomanjkanja kakršnih koli drugih dokazov so njeno smrt opredelili kot samomor. Ljubitelji teorij zarote tej teoriji ne verjamejo in pravijo, da je bila umorjena. Z njeno smrtjo radi povezujejo predsednika Kennedyja, ki je bil njen ljubimec.

Komentarjev 6
  • munja 22:48 01.junij 2024.

    Endreka ni, se je skril v Janezovo klet in pogledal, če je še kaj sokca, pa mogoče kakšen plesniv sendvič.

  • Pierre 20:47 01.junij 2024.

    In kaj naj imamo od te ''novice''?????

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 20:16 01.junij 2024.

    Ko se jo je JFK naveličal jo je dal svojemu bratu...Tik pred smrtjo je Marilyn na ves glas vpila, da bo vse dala v javnost...Ampak je CIA uredila, da do tega ni prišlo...Itak je bila takrat že zapita in na ...prikaži več tabletah...To že dolgo ni nobena skrivnost več..