Magazin > VIP
10622 ogledov

Težave tudi v zvezi igralke Jennifer Garner

jennifer garner, john miller Profimedia
Njena zveza trpi zaradi drame okoli njenega bivšega.

55-letna Jennifer Lopez in 52-letni Ben Affleck se po dveh letih ločujeta. Lopez je 20. avgusta 2024 vložila zahtevo za ločitev od igralca, ki sedaj menda veliko časa preživlja s svojo prvo bivšo ženo Jennifer Garner in njunimi otroki Violet (18), Finom (16) in Samuelom (12). Ta bližina pa naj bi bila trn v peti Jenniferinemu šest let mlajšemu partnerju Johnu Millerju (46), ki naj bi bil "na koncu s svojimi močmi". Vir je za Daily Mail pred nekaj tedni povedal, da se par zaradi Afflecka prepira, odnos pa naj bi se v zadnjem času še poslabšal. Miller, ki je z Garnerjevo v zvezi od leta 2018, izgublja potrpljenje in je sit Affleckove nenehne potrebe po pozornosti. 

"John je na koncu s svojimi moči," je za "Radar Online" povedal vir in dodal, da je poslovnež jezen, ker ga njegova partnerica ignorira. Konec avgusta sta Jennifer Garner in Ben Affleck skupaj odpotovala v New Haven, da bi pomagala hčerki Violet pri selitvi v študentski dom univerze Yale. Nekdanji par naj bi tam skupaj preživel en teden. Johnu Millerju to seveda  ni bilo všeč.

"John še vedno ne more verjeti, da ga je ženska, s katero se je skoraj poročil, potisnila na stranski tir, da bi se posvetila reševanju ljubezenskega življenja svojega bivšega," ugotavlja vir. 46-letnik se sicer zaveda, da ima Garnerjeva "prtljago" iz preteklosti, a meni, da bi se morala lepotica bolj posvetiti sedanjosti.

Garnerjeva naj bi medtem spoznala, da dela napako. Afflecku je že povedala, da mora svoje težave odslej reševati sam. "Garner se zaveda, da je pretiravala, ko je Johna postavila na drugo mesto. Zdaj ga poskuša dobiti nazaj in rešiti razmerje," še trdi vir.

Garner in Affleck sta se razšla v prijateljskih odnosih, čeprav je Ben ženo prevaral z varuško. Jennifer je bila tudi tista, ki ga je, ko je zaradi odvisnosti od alkohola dosegel dno, odpeljala v kliniko za odvajanje od odvisnosti. Njun zakon je vse do afere veljal za srečnega, za razliko od Benovega drugega zakona. Igralec je celo sam povedal, da z Lopez nista kompatibilna. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.