Magazin > VIP
47786 ogledov

Tiho trpljenje kralja Karla III.

kralj karel, camilla Profimedia
Uživa v vlogi dedka.

Februarja je svet izvedel, da ima kralj Karel raka. Monarh se kljub bolezni hrabro udeležuje prireditev in smehlja v kamero, a njegovi najbližji vedo, da s sabo nosi veliko bolečino.

Kralj obožuje svoje vnuke. Williamove otroke redno videva in ima z njimi tesne stike, Harryjeva otroka, Archie in Lili, pa živita na drugem koncu sveta. Kot je sedaj povedal prijateljem, si želi biti bolj prisoten tudi v življenju male Lili in Archieja. Telefonski pogovori mu ne zadostujejo več, poroča Mirror.

Meghan in Harry v Kaliforniji živita že štiri leta, Lili se je celo tam rodila. Svojo vnukinjo je Karel videl le enkrat, čeprav je pred kratkim praznovala že tretji rojstni dan. Da si želi globljega odnosa, je Karel spoznal po vnukinjinem rojstnem dnevu, ki so ga proslavili v ZDA. Kralj ji je poslal voščilnico in darilo, a tako kot lani ga ni bilo ob njej, ko je upihnila svečke na torti. "Kralj je odločen biti bolj prisoten v življenjih vseh svojih vnukov. Nadvse ceni družino in ne glede na to, kako se bo razvijal njegov odnos s sinom, nikoli ne bi bil zadovoljen, če bi svoje vnuke videl samo občasno prek videoklica," pravijo.

Pod kakšnimi varnostnimi ukrepi je potekalo slavje ob Lilijinem rojstnem dnevu, si je kralj lahko prebral v tabloidih, ki so med drugim pisali, da so morali dostavljavci podpisati pogodbo o molčečnosti. Več o tem TUKAJ.

 

 

 

Komentarjev 1