Magazin > VIP
27027 ogledov

Tim Gajser: Starši ga pri selitvi s punco niso podprli

tim gajser
Uspešni motokrosist Tim Gajser že od devetnajstega leta živi skupaj z dekletom, s čimer se njegovi starši ne strinjajo povsem.

Simpatični slovenski motokrosist Tim Gajser je pred dvema letoma obrnil nov list v svojem življenju in se s svojo boljšo polovico preselil  v svoje stanovanje. "Uživam na svojem. Vsak človek potrebuje mir. Gospodinjska opravila sicer najraje prepustim Špeli, včasih pa se le lotim pomivanja posode, to mi je od vseh opravil še najljubše," nam je zaupal Tim, ki se očitno v kuhinji in za likalnikom ne znajde najbolje. 

Seveda se starši le s težavo sprijaznijo s tem, da otroci zapustijo domača gnezda in tudi Tim pri tem ni nobena izjema. "Doma so s težavo sprejeli mojo odločitev o selitvi. Ni bilo lahko, še danes jim to ni najbolj všeč," iskreno pove motokrosist, ki je po hudi poškodbi vse boljši.

Gajser se bo z ostalimi motokrosisti danes v Prekmurju pomeril v boju za naslov državnega prvaka, nato pa bo v Indoneziji nadaljeval tekmovanje za svetovno prvenstvo.

 

Soo lucky to have you in my life!🙏🏻❤️

A post shared by Tim Gajser (@tiga243) on

Komentarjev 5
  • Tadej 13:19 24.junij 2018.

    Zaradi starega je bil konkurencen oz. prvak. Zdaj ko pa ni discipline in dela vse po svoje, pa ni rezultatov. Ampak ja, njegovo zivljenje in ima pravico do tega da ga zivi kot sam hoce. Noben mu ne more ocitat tega.

  • Lovebites 11:12 24.junij 2018.

    Ta decko se naj koncno otrese tastarega,pa bo cist OK.Foter je cist psihic in svoje mladostniske sanje forsira preko mulca.Bolano.Tastar nima vseh kolesckov poslihtanih.

  • porko2 10:53 24.junij 2018.

    In kaj to koga briga? Ne tem uredništvu ste res sami Loleki.

Sorodne novice