Magazin > VIP
5156 ogledov

Tina Gaber bi morala včeraj objaviti novo oddajo, a fani so nanjo zaman čakali

Tina Gaber Epa
Tina Gaber je s prvo oddajo dvignila veliko prahu.

Tina Gaber je pred dvema tednoma objavila svoj prvi podkast, v katerem je gostila strokovnjaka za prehrano Boštjana Jakšeta, s katerim sta govorila o zdravju Slovencev, o vplivu države in vplivnežev na zdravje, o hujšanju in dietah ...

Številne pa je zmotila izjava Tine Gaber, da se ukvarjamo samo s krajšanjem čakalnih vrst, namesto z ozaveščanjem. Vprašala se je, zakaj ni "jumbo plakata, kjer piše, kako se izogniti temu raku?" Na ta stavek so se odzvali tudi pri Slovenskem onkološkem društvu za moške OnkoMan. "Draga Tina, društvo bolnikov, obolelih z rakom in tudi druga večja podjetja, ki delujejo na področju zdravstva, se z ozaveščanjem predvsem o simptomih bolezni zelo trudimo po različnih komunikacijskih kanalih tekom celega leta," so pojasnili in dodali, da je bila njihova zadnja kampanja o ozaveščanju bolezni raka prebavil zelo uspešna, saj je o njej govorila vsa Slovenija. "Na naši spletni strani ozaveščamo tudi o tem, kako se pravilno opravi samopregled mod za moške. Lep pozdrav in vljudno vabljeni k nam, če bi želeli izvedeti kaj več," so sklenili.

Tina bi morala včeraj objaviti drugo oddajo, ki jo je pretekle dni že napovedovala, a podkasta ni bilo. "Podkast je že par dni v nizkem startu na vseh profilih, ampak smo ravnokar sprejeli skupno odločitev, da ga prestavimo za en teden," je Tina sporočila svojim sledilcem in še povedala, da je to odločitev sprejela s težkim srcem. "Potrebuje podnapise, ker so pobudo za reševanje te problematike dali tuji turisti. Jaz pa bi jim rada dokazala, da se z njimi strinja večina Slovencev," je še razložila.

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 08:54 07.avgust 2024.

    OnkoMan ...ali po domače TROL iz Trstenjakove 2-8 ! Nekoga pljuvati v imenu drugih je značilnost SDS .

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:34 07.avgust 2024.

    Zakaj ji posvecate pozornost.? Saj je ni vredna!

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:10 07.avgust 2024.

    Ihaha