Magazin > VIP
5882 ogledov

Tina Gaber pokazala mamo, sta si podobni?

Tina Gaber instagram
Jabolko ne pade daleč od drevesa …

Premierjeva izbranka Tina Gaber se je v torek v družbi svoje mame Mateje udeležila že 100. predstave monokomedije Jamska ženska, v kateri v glavni vlogi vedno znova zablesti Rebeka Dremelj. Tina in Mateja navdušenja nad predstavo nista skrivali, mnogi pa so opazili tudi, kako zelo sta si podobni.

Zagovornica pravic za živali je za to priložnost oblekla črno obleko, suknjič svetle barve in torbico v kremno beli barvi, njena mama pa je pod rjavo usnjeno jakno nosila črtasto srajco s pasom, črne hlače in torbico v bordo rdeči barvi.

 "Rebeka je neverjetno nadarjena in vsestranska ženska, ki si zasluži vse pohvale. Lani sem bila prepričana, da si bo s predstavo utrla pot do vrha in na srečo se nisem motila. Vem, da so bile priprave izjemno naporne, a ravno zaradi tega jo še bolj cenim in občudujem njeno energijo na odru,” je Tina za Siol povedala po predstavi. 

Rebeka je v torek uprizorila 100. predstavo v Kulturnem domu Mengeš in prejela plaketo za najbolj gledano žensko monokomedijo v zadnjih 15 letih. “Malo sem pa res ponosna,” je zapisala na Instagramu, Tina pa ji je med komentarje zapisala: “Z razlogom!”

Dremljeva je pred kratkim v podkastu Fejmiči razkrila, kaj se je v resnici dogajalo v zakulisju predstav. “Predstavo sem zaigrala brezhibno, a navznoter sem doživljala stiske. Najbrž je bilo to povezano s psiho in s hormoni. Imela sem veliko treme. Potem mi je brat svetoval, da naj za preusmeritev pozornosti poskusim pojesti haribo bombon, spiti kokakolo in potem vodo. To je pomagalo. Med igranjem sem se celo bala popiti kozarec vode, saj me je bilo strah smrtne tišine, ki je v tem primeru nastala v dvorani,” je povedala.

Rebeka je približno šest mesecev živela kot robot. “Spoznala sem, da je igralski poklic zelo naporen. To je bilo zagotovo najtežje obdobje v moji karieri. Vsakič sem mogla biti skoncentrirana med vožnjo, osredotočena med predstavo, domov sem hodila ponoči, že ob pol sedmih zjutraj pa sem mogla v šolo pospremiti hčerke in še kuhati,” je priznala in dodala, da je bila na koncu že pošteno izčrpana.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Grof 13:54 10.oktober 2024.

    In kje je ubogi oči, očka, ….?

  • Grof 13:36 10.oktober 2024.

    Pa kdo se ukvarja z njenim fršlusom na hrbtu, ali pa ima pajaca Goloba pod pazduho, nekaj ne gre skupaj

  • ivo5 13:04 10.oktober 2024.

    No, ja ne bi komentiral. Lahko pa povem, da me konjske dirke nikdar niso zanimale.