Magazin > VIP
30296 ogledov

Tjaši Vrečič (Kmetija) se je sesul svet: "Bila sem psihično uničena"

tjaša vrečič POP TV
Tjaša Vrečič razkrila svojo težko življenjsko preizkušnjo …

Tjaša Vrečič, ki trenutno sodeluje v resničnostnem šovu Kmetija, je že od nekdaj zagrizena športnica, zato je bila ena izmed poškodb zanjo zelo velik udarec, ki bi jo skoraj zaustavil, a se ni predala. 

"Športnica sem že od malih nog in vedno rada poskusim nekaj novega oz. kakšen nov šport. Nekaj padcev na spodnji del hrbta in nekaj nepravilno izvajanih vaj v fitnesu, so me pripeljale do poškodbe diska. Lani 28. 7. 2021 se je v fitnesu zgodila zadnja 'pika na i' in meni se je sesul cel svet. Bila sem psihično uničena. Predstavljaj si, da si celo življenje športnik in kar naenkrat zveš, da lahko na šport pozabiš oz. se lahko sprijazniš samo še s kakim sprehodom. Ampak imela sem take želje, da se s tem enostavno ne bi sprijaznila. Hvala bogu pa včasih pride še kako prav, da si trmast in se ne sprijazniš z nekim povprečnim življenjem. Ne vrzi puške v koruzo," je svojo zgodbo na Instagramu zaupala Tjaša.

"Veliko časa in truda sem vložila v človeško anatomija in se zelo posvetila človeški hrbtenici, mišicam in živcem, ki potekajo skozi. Seveda pa vsak potrebuje nekoga, ki ga še dodatno motivira, napoti h kakšnemu specialistu, dobremu maserju in pa tudi pokaže pravilno izvajanje vaj s poškodbo. V tem primeru sem zelo hvaležna najboljši prijateljici @banko.nina, ki me je zelo spodbujala in mi stala ob strani. Hvaležna sem tudi za @davidberkefitlife, @davidzibert in pa @jan_campa_wffpro. Z vsakim sodelujem na tak ali drugačen način in prav vsak od njih mi je na nek način pomagal. Pa naj je to samo napotek do dobrega maserja ali pa odlično sodelovanje skozi treninge. Vrh vsega pa je, da sem zaradi neke poškodbe našla nov hobi in si zadala nove cilje," optimistično v prihodnost danes zre Tjaša. 

Njen celoten zapis, si lahko preberete spodaj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice