Magazin > VIP
589 ogledov

To je najbogatejša družina na svetu

Gates
1/3
FameFlynet
Na prvi pogled so Gatesi čisto običajna družina.

Bill Gates, ki ima na bančnem računu neverjetnih 61 milijard dolarjev (več kot 45,7 milijarde evrov), je z ženo, sinom in njegovim prijateljem hčerko Jennifer, nadobudno jahačico, pospremil na tekmovanje v preskakovanju zaprek. Na prvi pogled nihče ne bi pomislil, da je Gates drugi najbogatejši človek na svetu.

"Želim, da moji otroci odraščajo čim bolj normalno. Ne želim, da postanejo razvajeni bogati otroci, ampak da se naučijo sami služiti denar," je nekoč izjavil Gates, ki pa je sicer do svojih otrok zelo radodaren.

Jennifer je na primer kupil ranč na Floridi, za katerega mora mesečno odšteti 450 tisoč evrov. Poleg tega ji je kupil štiri konje. Za vsakega je odštel 60 tisoč evrov.

 

Komentarjev 3
  • bojovi 19:28 28.marec 2012.

    Če ti tako praviš, jaz samo vem da je iz Mehike in v lasti ima ene telekomunikacije ali nekaj takega, v glavnem nekaj s telefoni.

  • fowler 17:51 28.marec 2012.

    najbrž misliš carlosa slima... al neki takšnga...

  • bojovi 15:02 28.marec 2012.

    Čakajte malo, če mora odšteti vsak mesec toliko denarja potem je ranč vzel v najem in ni ji ga kupil. Ajajajaj novinar.Pa še to, en Mehičan ima v lasti telefonsko podjetje naj bi imel 70 milijard $. ki ...prikaži več so ga zglasili za najbogatejšega zemljana, Gates je pristal na 2. mestu.