Magazin > VIP
7219 ogledov

To je novi posel Zale Djurić, kmalu bo prekosila slavnega očka!

Zala Djuric Aida Redžepagić
Zala Djurić ni le igralka, pesnica in pevka, sedaj se je izkazala še v tej veji umetnosti!

Rudolf Gas, vsestranski glasbeni ustvarjalec, ki že več kot 15 let vodi Big band Orkestra Slovenske vojske in spretno krmari v svetu mnogih glasbenih aranžmajev, predstavlja novo skladbo. Song z naslovom Včasih je preprosta, čustvena in iskrena muzika, v obleki ritem in bluesa ter v popevkarski maniri. Rudolfa Gasa bo pesem popeljala v izid male plošče, ki jo bo predstavil jeseni.

"Vedel sem, da želim napisati song v 6/8 taktu. Ritem, ki se vrti na tri, poplesuje v naših srcih, blizu nam je. Želel sem, da je v pesmi vse podrejeno melodiji vokala, še bas ga v določenem segmentu kopira," je povedal Rudolf Gas, ki je v besedilu tokrat združil moči z Zalo Djurić. Kombinacija sodelovanja se je nato prelevila tudi v Zalin režijski prvenec, saj je skladbo Včasih spretno zapakirala še v video zgodbo.

"Ne moremo videti mavrice brez malo dežja. Življenje je potrebno praznovati z zavedanjem, da ni vedno sladko, sicer bi pa konstantna sladkost potemtakem izgubila svoj čar," pravi Rudi Gas, ki se v videospotu pojavi v stenski umetnini in skozi glasbo. Glavno vlogo in s tem interpretacijo besedila, je skozi različne čustvene izraze prevzela uspešna slovenska manekenka Ana Colja.

Zala je sicer lansko leto blestela v filmu Dedek gre na jug, ki ga je režiral prav tako kot pred leti kultni slovenski film Babica gre na jug, Vinci Vogue Anžlovar, in v filmu odigrala eno izmed glavnih vlog, tokrat pa se je znašla na drugi strani kamere. Kako se je izkazala, si oglejte spodaj. 

Komentarjev 6
  • Toma 12:38 24.junij 2024.

    Bljaak na kubik!

  • Avatar Jašna53
    Jašna53 11:51 24.junij 2024.

    A bo prekosila svojga fotra v plagiatorstvu in razglašanju pokradenih del za svoja!!!

  • Ender3 10:11 24.junij 2024.

    Meri deluje prav antipatično.