Magazin > VIP
7554 ogledov

Predsedniški odgovor hudo bolni pevki Niki

Nika Antolos Instagram
Pevka je za pomoč zaprosila tudi najvišje državne instance.

Nika Antolos, hrvaška pevka, ki je zbolela za multiplo sklerozo, se vsakdan bori s številnimi zdravstvenimi težavami, najbolj pa jo boli, da ne ve, kako dolgo bo še lahko ob svoji dvoletni hčerki. Kot smo že pisali, Nika za lajšanje bolečin uporablja olje medicinske konoplje, ki pa ga kupuje v Sloveniji, saj na Hrvaškem ni legalno. Pevka je zaradi tega naslovila javno pismo na hrvaško predsednico Kolindo Grabar Kitarović, a žal ni dobila odgovora, ki bi si ga želela.

Nika Antolos Magazin Pevka Nika: "Moja malčica raste, mene pa čez dve leti morda več ne bo"

"Na žalost je na Hrvaškem veliko ljudi, ki trpijo za različnimi boleznimi, ki jih v vsakdanjem življenju postopoma blokirajo in jim povzročajo hude fizične bolečine. Zato poskušam v celoti razumeti problem, o katerem govorite,"  je v pismu zapisala predsednica, ki pravi, da razume stisko, ki je še toliko večja, ker je Nika mama malčica, a da predsednik nima pooblastil, da bi spreminjal zakon. Povabila jo je tudi na sestanek, na katerem bi o tej tematiki govorili podrobneje in pogledali, kako ji Kitarovićeva lahko pomaga.
Multipla skleroza, bolezen Magazin Bolezen mlajših žensk

Antolosova z odgovorom ni bila zadovoljna. Pravi, da jo spoštuje, a da naj odgovorni za spreminjanje zakonov potrkajo na svojo vest in da si ne želi od svoje vlade nič drugega, kot to, da vlada v dobrobit svojega naroda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stigao mi je odgovor predsjednice Kolinde Grabar Kitarovic i gospodina Kujundžića,točnije ministarstva zdravstva. Od srca Vam hvala @predsjednicarh sto ste odgovorili posebno napisanom porukom,a ne kopijom, te srcem poslušali nas vapaj. Hvala u ime svih nas koji se nadamo izmjeni zakona u svrhu poboljšanja zdravlja i kvalitete života.. Pratiti ću i nadalje javno sve sto se događa,nastaviti iznositi činjenice i vikati ,,problem” kad on jest. Čekamo kvalitetno koncentrirano ulje u ljekarnama po prihvatljivim cijenama, u suprotnom nećemo smatrati problem riješenim. Imamo pravo tražiti od svoje vlade da vlada za dobrobit svoga naroda i to je sve sto i činimo. Hvala... ♥️ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________________________________________________________ #freehuanito #freetheplant #cannabisoil

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐥𝐨𝐬• (@____nika_antolos____) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.