Magazin > VIP
1816 ogledov

To je razlog, da je znana Slovenka izginila

vražje dame, pika zrim Marko Delbello Ocepek
Nekaj časa je ni bilo na spregled.

Podjetnica, urednica in modna vplivnica Pika Zrim, ki smo jo spoznali v resničnostnem šovu Vražje dame, pri 57 letih ne navdušuje le s popolnimi modnimi kombinacijami, temveč tudi postavo, ki ji jo z lahkoto zavidajo celo 20-letnice. Na Instagramu pogosto deli modne predloge in kombinacije, ki jih nosi sama, zato je njene sledilce skrbelo, ko se je spomladi umaknila z družbenih omrežij in družabnih dogodkov. 

"Vsake toliko časa se naredim Instagram detoks in takrat malo več berem, se ukvarjam s sama s sabo in mislim, da bi to morala narediti večina ljudi. Tudi malo se odklopim od družbe, ne le družbenih omrežij, takrat veliko hodim, se sprehajam, berem ... Vsake toliko časa poniknem, potem pa se spet vrnem polna novih idej in tudi ljudje me kaj dosti ne pogrešajo," pravi Pika, ki si je čas zase vzela za mesec dni. Sedaj pa je ponovno aktivna, ujeli smo ja namreč na zajtrku, ki sta ga organizirala Style.over.net in Dolcela.

To naredi pogosto, saj ima zelo rada čas zase. Takrat se spočije in napolni energijo za nove projekte. "Žal ljudje ne znajo biti sami s sabo, zdi se mi, da je to ključna težava današnje družbe. Pa ne le pri mlajših, tudi pri moji generaciji. Neprestano iščejo družbo, dogajanje ... Jaz sem človek, ki sem zelo rada sama in tudi sem veliko sama. Tako si napolnim baterije," še dodaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pika Zrim (@pika_zrim)

Piko smo leta 2021 spremljali v šovu Vražje dame na Planet TV. Urednica, modna navdušenka, žena, mama in babica, ki ima kar tri vnuke.  Lepa temnolaska pa vsekakor ni osivela babica s predpasnikom, ampak precej moderna verzija "stare" mame. S svojim vnukom celo rolka in drifta s kolesom, da ne govorimo o njeni postavi, ki jo zapakira v nepozabne modne kombinacije.

Razkrila nam je, da ji pri fotografijah modnih kombinacij, ki jih objavlja, pogosto pomaga mož in pa tudi vnuk. Da so prav vnuki njena največja ljubezen, je že večkrat povedala, kot tudi to, da so ji najljubši konci tedna, ki jih s soprogom preživi pred televizijo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pika Zrim (@pika_zrim)

Komentarjev 1
  • gregor96 07:44 28.julij 2024.

    zgleda res dobr , zato me čudi , da se mora ukvarjati "sama s sabo" , a nima kakšnega pomagača

Sorodne novice